premijera u rimu

Stigle su i prve reakcije na 'Nemoguću misiju 7'; Tom Cruise opet ima hit film

21.06.2023 u 12:48

Bionic
Reading

Tom Cruise ovih je dana posebno interesantan. Njegovo pojavljivanje sa Shakirom vratilo ga je u centar događanja, a novi nastavak filma 'Nemoguća misija' pokrenula zanimanje i za film, ali i za njegov odnos s kolegicom sa seta

Tom Cruise stigao je u Italiju, a u Rimu je u ponedjeljak premijerno prikazan novi nastavak filma 'Nemoguća misija'. Film koji broji već sedmi nastavak ima veliku zajednicu obožavatelja, a svi su posebno uzbuđeni vidjeti najnoviji nastavak. Oni koji su u ponedjeljak navečer imali čast prisustvovati premijeri u Rimu dali su svoj sud o filmu, a čini se da im je 'dobro sjeo'.

Iako je Cruise kasnio na premijeru čak 90 minuta, čim se pojavio s redateljem i dugogodišnjim suradnikom Christopherom McQuarriejem zaradio je glasan pljesak. Publika je skandirala ime glavne zvijezde, a on je uživao u trenucima slave.

Premijera u Rimu posebno je zanimljiva jer je Rim prikazan i u filmu, a kulise glavnog grada Italije privuć će još više turista koji će sigurno htjeti posjetiti lokacije prikazane u filmu.

  • +11
Premijera 'Nemoguća misija 7' u Rimu Izvor: Profimedia / Autor: - / SGP / Profimedia

Reakcije na novi film preplavile su Twitter, većina njih predviđa veliki uspjeh, a filmski kritičar Scott Mantz napisao je da je film vrijedan čekanja te ga proglasio najboljim nastavkom do sada. Sretnici koji su pogledali film pohvalili su nove likove, ali i akcijske trenutke u filmu koji svrstavaju najnoviji nastavak među 2-3 najboljih svih vremena u franšizi.

Cruise je prije nekoliko dana bio i u Londonu, a premijera na londonskom Soho Squareu probudila je pozitivne osjećaje u njemu pa osmijeh nije skidao s lica.

  • +2
Tom Cruise Izvor: Profimedia / Autor: justinpalmer_ldn / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia