Nemoguća misija

Tom Cruise raspoloženiji no ikad, a osmijeh nije skidao s lica

15.06.2023 u 12:43

  • +2

Tom Cruise

Izvor: Profimedia / Autor: justinpalmer_ldn / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bionic
Reading

Poznati glumac prisustvovao je projekciji dugo očekivanog sedmog dijela filma 'Nemoguća misija', a njegovo dobro raspoloženje nije moglo proći nezamijećeno. Iz kina je izašao s osmijehom, a okupljenoj masi prijateljski je mahao

Otkad je 1986. godine glumio u filmu 'Top Gun', Tom Cruise si je osigurao svoj zvjezdani status u Hollywoodu, a filmom 'Nemoguća misija' samo ga je potvrdio i zapečatio. Njegovi obožavatelji okupili su se na londonskom Soho Squareu kako bi ga pozdravili nakon projekcije sedmog dijela Nemoguće misije.

Iz kina je izašao u sjajnom raspoloženju, a osmijehom je dao naslutiti da je u njegovom životu sve u najboljem redu.

Uz njega je bila i Hayley Atwell, kolegica s kojom je Cruise navodno bio u vezi tijekom snimanja prvog dijela Nemoguće misije. Iako je tada sve upućivalo na tajnu vezu dvoje glumaca, Hayley je odbacila glasine da su bili u ljubavnoj vezi te je njihov odnos opisala kao oblik platonske ljubavi u kojoj su uživali u međusobnom razumijevanju.

Dobro raspoloženje glumca možda je pokušaj prikrivanja neuspjele romanse sa Shakirom koja se sada intenzivnije druži s Lewisom Hamiltonom.

Početkom svibnja Shakira i Tom Cruise zajedno su bili u Miamiju na utrci Formule 1, a otkriveno je da je glumac vrlo zainteresiran za odnedavno single pjevačicu.

  • +3
Shakira i Tom Cruise Izvor: Profimedia / Autor: BARNI Cristiano/ATP/SPP / Shutterstock Editorial / Profimedia