DA SE NAĐE...

To se zove prijateljstvo: Luka Modrić se pohvalio poklonom koji mu je poslao Domagoj Vida

02.07.2020 u 09:42

Bionic
Reading

Jedan od najboljih nogometaša na svijetu te kapetan domaće nogometne reprezentacije nije od onih koji bombardiraju Instagram privatnim fotkama. Stoga kad objavi nešto takvo, izazove oduševljenje fanova

Luka Modrić se na Instagram storyju pohvalio poklonom koji je dobio od svog kolege iz reprezentacije Domagoja Vide. Zahvalio mu se uz poruku: 'Hvala bratko'. Vida mu je poslao suhomesnate proizvode iz vlastite proizvodnje, a kod sebe u Insta storyju mu je poručio: 'S ovom prehranom ćeš igrati do 50-e. Dobar tek, bratko'.

Poznato je kako je Domagoj Vida 2018. krenuo u realizaciju projekta - uzgoja fajferice, autohtone crne slavonske svinje te proizvodnju i prodaju suhomesnatih proizvoda.

U posljednjih nekoliko mjeseci Luka i njegova supruga Vanja Modrić imali su mnoštvo razloga za veselje i obiteljska slavlja. Nakon što su krajem travnja proslavili sedmi rođendan starije kćeri Eme, veliko slavlje pripremili su i sinu Ivanu početkom lipnja kad je dječak proslavio 10. rođendan. Sredinom svibnja ove godine supružnici Modrić su pak proslavili 10. godišnjicu braka.

Modrićeva skromnost korijene vuče iz onoga što je proživio kao dijete. S obitelji koja potječe iz zaseoka Modrići kraj Obrovca, rat je doveo u Zadar gdje su dobili prognanički smještaj. Kako je hotel bio u blizu stadiona Nogometnog kluba Zadar otac Stipe ga je dao u nogometaše.

Od prve velike zarade Luka je najprije roditeljima kupio veliki stan u Zadru, a tek poslije je sebi osigurao nekretnine u Zagrebu i Londonu. Kupio je i također vilu u zadarskom naselju Punta Skala. Prošle godine je objavio autobiografiju gdje je u životnoj ispovijesti po prvi put otkrio brojne nepoznate detalje iz svog djetinjstva, nogometnih početaka, razotkrio pozadinu svih ključnih trenutaka u Dinamu, Tottenhamu i Real Madridu, te dao svoj pogled na vrhunac svoje karijere – dramatičan put do spektakularnog finala u Rusiji.