novo slavlje

Luka Modrić objavio fotografiju s kojom je raznježio ne samo Hrvatsku nego i cijelu svjetsku javnost

07.06.2020 u 08:44

Bionic
Reading

Skromni i samozatajni hrvatski kapetan i veznjak Real Madrida škrt je s izjavama, ali zato na društvenim mrežama nerijetko voli pokazati koliko mu znači obitelj - supruga Vanja, sin Ivano te kćeri Ema i Sofia. Svom sinčiću čestitao je rođendan, a njegove riječi oduševile su i one koji ga prate na Instagramu

Luki Modriću obitelj je najveća podrška pa se ne ustručava iskazati izljeve nježnosti preko društvenih mreža. Posljednjom objavom opet je pokazao svoju emotivnu stranu. 'Deset uvijek je poseban broj. Sretan rođendan mom najboljem prijatelju. Volim te beskrajno', poručio je Luka Modrić svom sinčiću na Instagramu. U komentarima su mu se javili brojni čestitari sa svih strana svijeta, među kojima je bila i Mirela Forić Srna, Dubravko Šimenc...

U svibnju je jedan od najomiljenijih domaćih nogometaša proslavio desetu godišnjicu braka. Iz svake njihove fotografije očito je da su zaljubljeni kao i prvog dana veze, baš kao što se vidi i na onoj koju je Modrić na njihov veliki dan podijelio na društvenoj mreži u čast njihovoj ljubavi. 'Prije deset godina rekla je 'da. Moja ljubav'', napisao je slavni sportaš pored fotografije na kojoj poziraju uz slavljeničku tortu s brojem 10 na vrhu. Uz to je pokazao i novi imidž, dužu bradicu s kojom ga nismo navikli vidjeti.

Luka često ističe da bez supruge Vanje ne bi došao tu gdje jest. Vanja, naime, ima ključnu ulogu u njegovoj karijeri jer snima sve njegove utakmice koje nakon toga zajedno analiziraju.

Par se vjenčao 2010. pred matičarom nakon što su saznali da će dobiti svoje prvo dijete. Proslavili su to intimnim slavljem u zagrebačkom restoranu, a ubrzo su dobili sina Ivana. Godinu dana kasnije imali su veliko vjenčanje, a nju je do oltara u crkvi Majke Božje Lurdske u Zagrebu dopratio Zdravko Mamić. Veliko slavlje imali su u hotelu Westin. Obitelj već osam godina živi u Madridu gdje Luka igra za istoimeni klub.