'OTKRILA TOPLU VODU'

To joj nije trebalo: Kim Kardashian snimila bizarne upute, a fanovi je zasuli kritikama

06.10.2022 u 21:20

Bionic
Reading

Kim Kardashian i njezina obitelj bez sumnje su vladari društvenih mreža koji jako dobro znaju kako stalno održavati interes javnosti

Klan Kardashian-Jenner ima vojsku obožavatelja, no čini se da im se ovoga puta nije svidio jedan potez bivše supruga Kanye Westa.

Naime, Kim Kardashian je snimila video koji je objavila na svom Instagram profilu u kojem, vjerovali ili ne, objašnjava kako napuniti kutiju za papirnate maramice.

'Za slučaj da netko ne zna... Evo kako staviti maramice u kutiju za maramice. Kutija ne stane unutra. Otvorite poklopac, izvadite maramice, stavite ih unutra. Vratite poklopac i to je to', objasnila je, a ubrzo je njezin video postao viralni hit.

  • +5
Kim Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Mnogi nisu mogli vjerovati o čemu je Kim snimila video upute.

'Wow, sigurno ne bismo to sami znali', 'Kao da je otkrila toplu vodu', glasili su neki od začuđenih komentara.

Nekima je pak video bio sasvim OK i koristan, no u svakom slučaju Kimin potez, kao i obično nije mogao proći nezapaženo, a zasigurno će pomoći popularnosti njezine nove kolekcije za uređenje doma koju je nedavno predstavila.

Inače, nakon Tjedna mode u Milanu, djeca bivšeg para Kardashian West posjetila su gradski Muzej iluzija u tom gradu, a Kim je fotografije objavila na svom Instagram profilu.

Muzej iluzija je hrvatska ideja koja je u par godina postala globalno prepoznat projekt. Fascinantna je činjenica da je u sedam godina poslovanja postao je najveći lanac privatnih muzeja u svijetu, koji broji 37 lokacija u 25 država diljem svijeta, na čak četiri kontinenta te su ga dosad posjetile mnoge poznate zvijezde.