ZLOČESTI DEČKI I CURE

Tko vam je omiljeni negativac iz 'Larinog izbora'?

  • Autor: M. Ć
  • Zadnja izmjena 14.12.2011 12:50
  • Objavljeno 13.12.2011 u 10:40
Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

U 'Larinom izboru' postoje likovi koji su dobri, ali i oni koji imaju svojih dobrih strana, ali su ih trenutno totalno zanemarili. Njihove mane i zloća su sada u prvom planu. Svojim djelima su tako namjerno ugrožavali ljubav Lare i Jaše, svojom arogantnošću i bahatošću ljutili bližnje te bez grižnje savjesti iskorištavali svoju poziciju moći

Nela Zlatar (Ecija Ojdanić), majka Jakova Zlatara (Ivana Hercega), gazila je sve koji su joj stali na put. Kako je odbjegla iz siromaštva, sve je činila kako bi uživala u zadobivenom bogatstvu. Nela je od prvoga dana zazirala od Lare, te ju je nakon Jašine smrti istjerala iz kuće. Nakon što se ponovno vratila u siromaštvo, radi sve kako bi se ponovno domogla moći...
'Moram priznati da kada sam prihvatila ulogu Nele, nisam vidjela isključivo negativne aspekte tog lika. Odmah mi se svidjelo to što je temperamentna, zanimljiva, šarmantna i što jako voli svoju obitelj. U egu pretjeruje i misli da može određivati i da zna najbolje za sve u obitelji, a onda zbog toga napravi puno toga krivoga', rekla je Ecija o Neli Zlatar za Glas Slavonije.

Karmen (Ornela Vištica) je gatara i ljubavnica vlasnika konobe u koju će se nakon progona Zlatarovih smjestiti Lara. Karmen je prostodušna, voli popiti, pjevati i zabaviti se. Najbolja je Larina prijateljica, koja će biti uz nju u najtežim danima. Karmen se uvukla u ljubavni trokut, te iza Vjerinih leđa voli njenog muža, a prema njoj se ponaša odrješito i bez poštovanja. Karmen je napokon odlučila otići iz tog vrtloga u kojem se našla, ali ju je spriječila otmica Larinog Zlaje.

Nikol Zlatar (Jagoda Kumrić) je prilično bahata zato što je navikla da je sve po njenom. Nikol je tipična razmaženka te je najpopularnija djevojka u Splitu. Na ljubav i muškarce, baš poput svoje majke, gleda kao na ljestve po kojima se žena može popeti do nekog društvenog statusa. Bahata je prema obitelji, ali je pomalo mijenja ljubav prema Mati s brodogradilišta.

Dinko Bilić (Filip Juričić) je po mnogima najveći negativac u 'Larinom izboru'. Bahat, problematičan i gonjen željom za osvetom. Nesretan je i vječno ljubomoran na Zlatarove. On je kriv što je Jaša bio u zatvoru zbog dilanja droge. Dok je bio kod Zlatarovih maltretirao je Laru, koju je čak i napao. Otac je dvije djevojčice, ali ih konstantno zanemaruje, te je gladan moći.

Alen Dijak (Mladen Vujić) Karmenin je ljubavnik i vlasnik konobe. Alen je tipični Dalmatinac koji najviše voli fjaku, piće te što manje napora i obaveza u životu. Sukobe često rješava šakama i grubim riječima, a digao je i ruku na svoju ljubavnicu. Potječe iz siromašnije obitelji te je u mladosti bio sklon delinkventnom ponašanju. Nakon nekoliko sukoba sa zakonom, odlučio se skrasiti s lijepom i bogatom vlasnicom krčme Vjerom (Tamara Garbajs) koja je izgubila svoje dijete. Živi kao sjena u svojoj krčmi te je Lari jako zavidna što ima Zlaju.

Ante Markoni (Ranko Zidarić) gradonačelnik je Splita koji Neli sređuje posao nakon što postaje njegova ljubavnica. Ante radi sve što je u njegovom interesu i nema sućuti prema nikome tko stvarno treba pomoć. Uživa u svom prestižnom društvenom statusu i moći.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi