STELA I MARIN

Tko su samozatajna djeca legendarnog Tonija Kukoča; svoj su život izgradili u Americi

19.09.2023 u 11:29

Bionic
Reading

Ovih dana Toni Kukoč radi naporno na promociji dokumentarnog filma o sebi pod nazivom 'The Magical Seven - Toni Kukoč', zbog čega su on i supruga Renata ponovno u središtu zbivanja. Na splitskoj premijeri podršku mu je dala i majka, a jedino tko je nedostajao za potpunu sreću, njegova su djeca, sin Marin i kći Stela

Rijetke su prilike kada smo u javnosti, ili na nekom događanju, mogli vidjeti kako izgledaju nasljednici legendarnog Tonija Kukoča. NBA zvijezda svoj je privatni život oduvijek čuvao od znatiželjne javnosti, a razlog zašto je dodatno mogao sve kontrolirati, barem od medija u Hrvatskoj, krio se u tome što je svoj život, nakon završetka karijere, s obitelji nastavio u Chicagu.

Sin Marin i kći Stela, koje povremeno objavi ponosni otac na svom Instagram profilu, bili su pristuni zajedno sa suprugom Renatom kada je Kukoč uvršten u Košarkašku kuću slavnih u Springfieldu, u rujnu 2021. Tada ni Marin ni Stela nisu mogli sakriti koliko su ponosni na oca, a oči su im se zacaklile, prepune suza, kada ih je otac u govoru spomenuo.

Toni Kukoč govor u Kući slavnih Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

'Najveća hvala ide mojim roditeljima, ocu Anti, majki Radojki i sestri Sandri, za velike žrtve i stalnu ljubav i podršku, mojoj djeci, sinu Marinu i kćeri Steli, volim vas i ponosan sam na vas, mojoj supruzi, srednjoškolskoj ljubavi, znamo se jako dugo, bila si sa mnom od početka, u svim usponima i padovima, sve smo prošli zajedno. Volim te', poručila je košarkaška legenda.

emotivan doček

Na splitsku premijeru filma Toni Kukoč stigao u pratnji majke i supruge

Pogledaj galeriju

Njih dvoje nažalost nisu bili ni u Sarajevu ni u Splitu, gdje su održane premijere dokumentarnog filma 'The Magical Seven - Toni Kukoč', a razlog se vjerojatno krije i što su oni odrasli u Americi, gdje i danas žive i grade svoje živote.

Sin Marin rođen je 1992. u Splitu, a iako je maštao o tome da poput oca postane veliki košarkaš, nakon niza ozljeda od svog je sna morao odustati. Umjesto toga završio je jedan od najprestižnijih američkih sveučilišta, University of Pennsylvania i danas živi i radi u Chicagu.

Na svom Instagram profilu i nije previše aktivan, no jasno je da u sebi ima nevjerojatnu umjetničku crtu. U travnju ove godine Toni Kukoč se pohvalio na svom Instagramu kako je Marin zaprosio svoju dugogodišnju djevojku, te joj je poželio dobrodošlicu u obitelj.

Šest godina nakon Marina, u Americi se rodila Stela. I ona je od malih nogu 'zagrizla' za sport, no odabrala je odbojku i danas je trenerica odbojke. 2021. se pisalo kako radi kao nastavnica u školi za djecu s posebnim potrebama te da je na magisteriju iz psihologije na Roosevelt Universityju.

I s njezinim zarukama se ponosni otac pohvalio i to samo dva mjeseca nakon što je čestitao sinu Marinu na zarukama.