NAJVEĆA PODRŠKA i ponos

Tko su i čime se bave djeca Meryl Streep

14.12.2023 u 06:01

Bionic
Reading

Glumačka diva ne živi tipičnim životom holivudske zvijezde, a njena privatnost nikad nije bila tema kojom su se bavili tabloidi. Posao, kako je jednom rekla, nije donosila doma, no kćeri su se, poput nje, odlučile za glumački posao dok joj je sin izabrao glazbenu karijeru

Rijetki su događaji na koje je Meryl Streep došla s cijelom obitelji. Na svečanosti naziva Annual Academy Museum Gala u Los Angelesu, na kojoj joj je odano priznanje za neizbrisiv trag i doprinos kinematografiji, uz nju su bila djeca: kćeri Grace Gummer, Mamie Gummer i Louise Jacobson te sin Henry Wolfe.

Rodila ih je u 45-godišnjem braku s američkim kiparom Donom Gummerom, a razdvojeni su šest godina. Njihova veza činila se jednom od najstabilnijih u Hollywoodu, no Streep je u listopadu šokirala javnost otkrivši da se od supruga rastala još 2017. godine. Posljednji put su zajedno viđeni 2018. na crvenom tepihu na dodjeli Oscara.

Imaju i petero unučadi. Njihov sin Henry ima dvoje djece sa suprugom Tamryn Storm Hawker, Mamie ima dvoje djece sa suprugom Meharom Sethijem, a tri godine mlađa Grace rodila je prvo dijete u braku s producentom Markom Ronsonom.

Inače, 40-godišnja Mamie iza sebe ima pedesetak filmskih uloga, a Grace je 2011. dobila Theatre World Award za svoj brodvejski debi i također je glumila u brojnim filmovima i serijama. Najmlađa 32-godišnja Luise najpoznatija je po ulozi Marian Brook u HBO-ovoj seriji 'Pozlaćeno doba' (The Gilded Age). I dok su sestre u svijetu gume, 44-godišnji Henry Wolfe bavi se glazbom.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite li dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

MOŽDA NISTE PRIMiJETILI

Jeste li znali da su ove zvijezde u filmovima i serijama glumile sa svojom djecom?

Pogledaj galeriju