Djevojčica ILI dječak

'Tko se krije ispod?': Sonja Kovač doznala kojeg je spola njezina beba

30.01.2024 u 09:26

Bionic
Reading

Kod influencerice je trenutno sve u znaku njezine trudnoće, pa tako i kod objava koje plasira na društvenim mrežama. Ona i njezin zaručnik Goran Mandić saznali su hoće li roditi sina ili kćer, ali javnosti će to otkriti tek za par dana

'Što mislite tko se krije ispod trbuščića?', upitala je Sonja Kovač svoje fanove. Kajem prosinca otkrila da je u drugom stanju, mnoge zanima stiže li djevojčica ili dječak.

'Baš sam prvo znatiželjna čuti što mislite!', poručila je i dodala da ranije nisu htjeli saznati spol budući im je najvažnije bilo da je beba zdrava i da je sve u redu. U komentarima su ubrzo stigli odgovori, a većina smatra da Sonja nosi curicu. 'Trebamo curicu', komentirala je Ella Dvornik. U prethodnoj objavi Sonja je objavila pogađanje spola prema narodnim vjerovanjima.

Otkrila je ima li mučnine, glavobolje, je li joj trbuščić viši ili niži, a Sonji je prema tim odgovorima ispalo da je riječ o dječaku. 'Onaj prethodni video gdje pogađamo spol prema narodnom vjerovanju smo radili taj dan prije nego što ćemo saznati spol, znači, nismo imali pojma', napisala je Kovač. Podsjetimo, ona i njezin dragi (inače najuspješniji hrvatski igrač pokera) bili su u vezi punih deset godina prije nego što su se odlučili zaručiti.

  • +3
Sonja Kovač Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX