PRATI GA KAO SJENA

Tko je Margo Martin, desna ruka Donalda Trumpa koja neodoljivo podsjeća na Melaniju

18.04.2024 u 12:03

Bionic
Reading

Atraktivna 28-godišnjakinja Margo Martin posljednjih tjedana itekako privlači pažnju američke, ali i svjetske javnosti, koji s upitnikom iznad glave traže poveznicu između nje i američkog predsjednika Donalda Trumpa, kojeg je sada pratila i tijekom njegovog odlaska na sud

Čak i kada se pojavljuje na sudu, Donald Trump trudi se da njegov dolazak ne prođe 'ispod radara'. Pokazao je to i prvog dana suđenja, gdje je stigao zbog optužbe da je falsificirao poslovnu dokumentaciju kada je porno glumici Stormy Danijels, preko svog odvjetnika nekoliko dana uoči predsjedničkih izbora 2016., platio 130.000 dolara kako ne bi javno govorila o njihovoj aferi.

No, na njegovu žalost, interes javnosti ovoga je puta morao 'podijeliti', budući da su mnogi gledali u Margo Martin, 28-godišnjakinju koja radi kao zamjenica njegovog šefa komunikacija.

Jakne za proljeće Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/tportal.hr

Ono što je nevjerojatno je njezina fizička sličnost s Melanijom Trump, ali i nevjerojatno samopouzdanje kojim je zračila kada je s Trumpom ušla u sudnicu odjevena u crno odijelo, pustivši kosu u ombre pramenovima da joj u laganim valovima pada niz ramena.

Margo Martin privukla je pažnju i prije negoli je stupila u sudnicu, stekavši na društvenim mrežama desetke tisuća sljedbenika samo zato jer se razmeće brojnim raskošnim povlasticama koje je dobila zahvaljujući radu s Trumpom, ali i zbog, kako smo već spomenuli, nevjerojatne sličnosti s Trumpovom suprugom Melanijom.

Prvi su je put zamijenili za 53-godišnju Melaniju prošle godine, kada je ulazila u zgradu suda Sjedinjenih Država u Miamiju na Trumpovo suđenje u odvojenom slučaju. Tada je novinar Fox Newsa, John Roberts, pokazao snimku dolaska brinete u zgradu suda te je, bez puno razmišljanja izjavio:

'Odlučili smo vam pokazati snimku koju smo dobili, u kojoj se vidi Melania Trump kako ulazi u zgradu suda.' Za to vrijeme ispod snimke stoji naslov: 'Melania Trump stigla na sud u Miamiju.'

  • +3
Margo Martin Izvor: Profimedia / Autor: Jim WATSON / AFP / Profimedia

No, u to vrijeme Melania je bila u New Yorku, gdje je snimljena kako izlazi iz Trump Towera i odlazi na frizuru u salon John Frieda. Nekoliko minuta kasnije John Roberts se ponovno javio uživo i priznao da je napravio grešku, rekavši kako to 'očito nije bila Melania'.

Lijepa Margo rođena je u Oklahomi i prije ovog posla, radila je kao zamjenica direktora komunikaca za Trumpov Save America PAC, koji se uglavnom koristio za slanje mailova pristašama i organiziranje njegovih stalnih skupova diljem zemlje.

Radila je kao Trumpova pomoćnica za medije te je jedna od rijetkih koja je ostala uz njega i nakon isteka njegovog mandata u Bijeloj kući, nakon čega je postala ključnom osobom u njegovom timu. Sada ga često prati na raznim događanjima te je pozvana na sve obiteljske zabave koje se održavaju u Mar-a-Lagu.

Na Instagramu se često hvali kako uživa u vrhunskim restoranima, tulumari na popularnim okupljalištima slavnih faca, odlazi na luksuzne odmore i putuje zrakoplovom bivšeg američkog predsjednika.