ZNAKOVITA IZJAVA

Hoće li biti uz Trumpa? Melania je svojim odgovorom ostavila sebi dovoljno prostora 'za bijeg'

21.03.2024 u 20:02

Bionic
Reading

Iako se, nakon odlaska iz Bijele kuće, Melania Trump trudila na sve načine držati se podalje od javnosti i interesa medija, činjenica da njezin suprug Donald Trump ide 'u novi napad' na Ovalni ured te će se stvari ponovno promijeniti i staviti u fokus lijepu Slovenku

Pitanje koje mnoge zanima je hoće li i koliko Melania Trump ovoga puta biti uključena u političku kampanju svog supruga Donalda Trumpa koji je krenuo u 'novi napad na Ovalni ured' i ne preza ni pred čime da još jednom useli u Bijelu kuću.

Lijepa Slovenka posljednjih je mjeseci posebno izbivala iz javnog života, ponajviše zbog bolesti svoje majke Amalije Knavs, koja je preminula u siječnju ove godine.

Upravo zbog toga njezino pojavljivanje kao Trumpova pratnja na biralištu u Palm Beachu, na Floridi, nije moglo proći nezamijećeno, a novinari su na sve načine pokušali dobiti nekakav odgovor od nje.

Melania Trump Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Na pitanje jedne novinarke hoće li se pridružiti Trumpu u njegovoj kampanji, Melania je kratko i zagonetno odgovorila: 'Vidjet ćete!'

Time je zapravo dala naslutiti da nešto sprema, no ostavila je i dovoljno mogućnosti da sve to i izbjegne ako sve neće ići kako je planirala.

  • +2
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: GIORGIO VIERA / AFP / Profimedia

Inače, Trump je već mjesecima na pitanje o sudjelovanju svoje supruge u novoj kampanji govorio kako će ona 'igrati veliku ulogu', kao i da će je biti 'puno više' u samoj kampanji. No, samozatajna Melania i njezini izostanci nisu baš išli u prilog njegovim izjavama.

Sva svoja javna pojavljivanja, otkako su 2021. napustili Bijelu kuću, Melania Trump svela je na tek njih par, a koji su očito za nju imali poseban značaj. Tako se u studenom 2023. pridružila ostalim bivšim prvima damama na sprovodu Rosalynn Carter, supruge nekadašnjeg američkog predsjednika Jimmyja Cartera, a potom i na jednom događanju u Nacionalnom arhivu, gdje je održala govor.

Unatoč tome što se u javnoj ulozi ne osjeća najbolje, Melania je rekla kako podržava kandidaturu svog supruga za reizbor 2024. godine.