nije željna slave

Tko je Lindsay Shookus, dugogodišnja ljubavnica Bena Afflecka

14.07.2017 u 08:39

Bionic
Reading

Ben Affleck upoznao je svoju novu djevojku Lindsay još prije nekoliko godina, kada su oboje bili u braku i već su tada navodno započeli ljubavnu aferu koja se danas pretvorila u pravu romansu bez skrivanja. Evo što nismo znali o ženi koja je uspjela smiriti velikog holivudskog zavodnika koji je donedavno vodio rat s alkoholom

Posljednjih nekoliko dana u centru medijske pažnje našao se slavni glumac Ben Affleck i to zbog javnog pokazivanja s novom odabranicom samo tri mjeseca nakon razvoda od supruge Jennifer Garner s kojom je bio 10 godina u braku.

Vitka i visoka plavuša Lindsay Shookus zaslužna je za ponovni osmijeh na licu poznatog 45-godišnjaka te se više ne skrivaju. 

Ona je uspješna televizijska producentica NBC-jeve emisije 'Saturday Night Live' koja se već 42. sezonu emitira uživo u kasnom noćnom terminu.

Za svoj je predan rad na emisiji bila čak sedam puta nominirana za Emmy, od čega je jednom i pobijedila. Iako je započela kao asistentica, brzo se svojom upornošću i marljivošću uspjela progurati u više redove i sada koordinira sve slavne goste koji dolaze u emisiju, a glavni je producent navodno jako voli i poštuje.

  • +9
Ben Affleck i Lindsay Shookus Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Izvori bliski svestranoj producentici rekli su za strane portale nešto više o njoj. 

'Ona nije netko tko će brzo poletjeti. Ona je zapravo jako prizemljena i normalna. Ovaj odnos u kojem se našla mora biti nešto što je vrijedno ovog rizika u koji se upustila', govori neimenovani izvor.

Budući da se i sama svakodnevno u svom poslu susreće s celebrityjima, osobe koje ju poznaju kažu da ona uopće nije željna slave.

'Ona definitivno nije vrsta djevojke koja će trčati za slavom. Kroz svoj je posao došla u kontakt s ljudima koji su mnogo poznatiji od Bena', govori dalje izvor.

  • +8
Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Osim toga, kaže i kako je Lindsay osoba koja sve radi s mnogo promišljanja i zato je vrlo vjerojatno jako dobro razmotrila i sve prednosti i mane nove ljubavne veze u koju se upustila.

Iako pozadina cijele ove nove romanse ne zvuči baš idilično, zbog toga što su je navodno započeli dok su još oboje bili u braku, par se sudeći prema posljednjim fotografijama nimalo ne obazire na to.

Njezin je brak s producentom Kevinom Millerom navodno već tada bio pred raspadom, a zna se i da je Benov bio na klimavim nogama.

Bliski izvori tvrde i kako ona svoj brak nije završila nevjerom, ali su svi uvijek imali dojam da je vrlo nesretna u tom odnosu. 'Dojam koji smo imali je da su i ona i suprug već neko vrijeme nesretni. Bilo je očito da je ona povrijeđena i tužna zato što nisu uspjeli', opisuje jedan od prijatelja njezino tadašnje stanje.

Bilo kako bilo, Ben i Shookus vole skupa provoditi vrijeme, a to potvrđuju i paparazzi fotografi koji ih posljednjih nekoliko dana prate u stopu. Pitanje koje se sad zapravo postavlja je kako će se osoba koja nije željna medijskog prostora te već godinama radi iza kamere snaći u drugačijoj ulozi i hoće li to sve za nju biti prevelik pritisak.