SUDAR SUPARNICA

Jennifer Garner navodno se suočila s Lindsay Shookus

11.07.2017 u 17:15

Bionic
Reading

Glumica Jennifer Garner bila je na poslovnom putu u New Yorku 2015. kad se navodno suočila s Lindsay Shookus

Jennifer Garner navodno se suočila s novom djevojkom Bena Afflecka, producenticom Lindsay Shookus, nakon što je saznala za njihovu vezu u 2015., piše People.

S obzirom na niz neimenovanih izvora i nedostatak ikakvih službenih izjava, čisto sumnjamo kako u cijeloj priči ima istine, no 45-godišnja Jennifer Garner koja je 12 godina bila u braku s Benom Affleckom i s kojim ima troje djece navodno se 2015. suočila s Lindsay Shookus u New Yorku. Prema neimenovanim izvoru, Lindsay Shookus odbila je prekinuti vezu s njenim mužem.

Drugi neimenovani izvor opovrgava tu cijelu priču i tvrdi kako Jennifer Garner i Lindsay Shookus nemaju nikakav odnos.

Niz neimenovanih izvora navodno su za časopis People izjavili kako su Lindsay Shookus i Ben Affleck svoju vezu započeli još 2013. To bi, dakle, bilo dvije godine prije nego su Jennifer Garner i Ben Affleck najavili svoj razvod, a također i u vrijeme dok su Lindsay Shookus i Kevin Miller još bili vjenčani. Jennifer Garner navodno je nakon 2014., kad su se Lindsay Shookus i Kevin Miller rastali, imala i dokaz veze između Afflecka i producentice.

Drugi neimenovani izvori tvrde kako Lindsay Shookus i Ben Affleck nisu imali romantičnu, već prijateljsku vezu sve dok se nisu rastali od svojih partnera.

Lindsay Shookus i Ben Affleck trenutno provode vrijeme u Los Angelesu nakon što su javnosti prošli tjedan otkrili svoju vezu. Cijela ova priča nimalo ne utječe na predanost Jennifer Garner i Bena Afflecka kao roditeljima petogodišnjeg Samuela, osmogodišnje Seraphine i 11-godišnje Violet.

Lindsay Shookus i Kevin Miller također su odlični prijatelji i zajedno se brinu za svoju kćer. Njihov razvod navodno je bio posljedica neslaganja, a ne izvanbračnih veza.