NEŠTO NEDOSTAJE

Tko je kriv? Jedan promašaj u fotošopu nasmijao Severinine obožavatelje

  • Autor: N. Sa.
  • Zadnja izmjena 18.02.2021 09:02
  • Objavljeno 18.02.2021 u 09:02
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Bijela uska mini haljina, raspuštena, lagano kovrčava kosa i zlatne štikle raspametile su sve, jer na njoj Severina, kao i uvijek, izgleda senzacionalno. No, maleni je detalj mnogima zapeo za oko

Ovoga je puta u igri bila mala bijela, a ne crna haljina, koja je istaknula Severinine obline. Lagano naslonjena na barsku stolicu s podignutom, savinutom desnom nogom, pjevačica je podigla rukom kosu i senzualno pogledala u kameru.

I naravno, za svoj izgled je i ovoga puta primila pregršt komplimenata, no onome tko se poigrao u fotošopu, kako bi ama baš sve doveo do savršenstva, jedan je detalj promaknuo.

tportal

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Nije trebalo dugo oštrom oku njezinih pratitelja da pronađu i jedan nedostatak na fotografiji i istaknu ga. Naime, osoba koja je u fotošopu uređivala fotografiju uspjela je i izbrisati potpeticu desne štikle, pa Severinina noga, točnije stopalo u štikli izgleda pomalo neobično.

tportal

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

'Moja Seve, otkinuše ti štiklu u shooting-u' i 'Slika je lijepa. Samo jedna štikla se nekako izgubila ili ja ju ne vidim...ups', samo su neki od komentara Severininih obožavatelja.

  • +13
  • +10

Severina Kojić

Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL