SEKSEPILA NE MANJKA

Prekrivena poklonima na Dan zaljubljenih: Severina užarila Instagram novom fotografijom

14.02.2021 u 19:08

Bionic
Reading

I dok brojni još uvijek dijele dojmove na račun novoga izdanja Dore koje se ove subote održalo u Opatiji, njezina bivša pobjednica Severina fokusirala se na Valentinovo svoje vjerne obožavatelje na Instagramu počastivši prigodnom i dosad najseksepilnijom fotografijom

'Taj predivni praznik ljubavi, koji nas je sve kad-tad 'mučio', neke pogotovo sad. Ne možemo u restorane, kafiće, od straja ni kod kozmetičarke ne idem, a i ne da mi se (znate taj osjećaj)...', napisala je između ostalog Severina u opisu fotografije na kojoj pozira bez suvišnih krpica, strateška mjesta prekrivši poklonima.

U svega nekoliko sati svojom najnovijom objavom na Instagramu zaradila je više od 16 tisuća lajkova obožavatelja kao i brojne komplimente, a na Instagram storyju objavila je i kratku snimku s istim kadrom.

S pjesmom 'Moja štikla' godine 2006. Severina je Hrvatsku predstavljala na Eurosongu u Ateni. Pobjedu je tada odnjela finska skupina Lordi s pjesmom 'Hard Rock Hallelujah' dok je ona završila na 13. mjestu.

Petnaest godina kasnije, novom pobjednicom Dore postala je Severinina splitska kolegica, 22- godišnja Albina Grčić, kojoj brojni prognoziraju visoki plasman na novom izdanju Eurosonga u Rotterdamu.

  • +13
Severina Kojić Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL