WOW

‘Slučajna fotografija’ Nikoline Pišek zapalila društvene mreže, jasno je i zašto

04.03.2024 u 08:40

Bionic
Reading

U svojoj najnovijoj objavi na službenom Instagram profilu televizijska voditeljica Nikolina Pišek raspametila je svoje pratitelje, objavivši fotografiju na kojoj pozira zaogrnuta tek toplim prekrivačem

'Možda ova slučajna fotografija zaslužuje post. Slučajan vikend na moru koji se slučajno pretvorio u urnebesnu zabavu za klince, a trebao je biti za mene. I jedno sasvim slučajno sunce unutar kišnog beskrajnog dana.'

Riječi su to koje je napisala televizijska voditeljica Nikolina Pišek u svojoj najnovijoj objavi na Instagram profilu, a koja je, malo je reći, zapalila društvene mreže.

A kako i ne bi kada fotografija objavljena uz te riječi govori više od svega. Naime, na toj fotografiji poznata televizijska voditeljica pozira na balkonu poznatog hotela, dok se iza nje prostire morsko plavetnilo.

  • +2
Nikolina Pišek Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

I to vjerojatno ne bi bilo ništa 'čudno' da Nikolina Pišek ne pozira gola, zaogrnuta tek prekrivačem 'posuđenim' iz hotelske sobe.

od politike do sporta

Vizionar opet napunio Laubu: Pogledajte tko je sve bio na dodjeli tportalovih priznanja

Pogledaj galeriju

Raspuštene lagano valovite kose, Nikolina pozira gledajući ravno u kameru, a raznih komentara nije nedostajalo. 'Koja wauuuuuu fotka', 'A nije slučajno da si ti draga baš lijepa i slučajnosti ne postoje. Uživaj s curkama', 'Slučajno gola,ali lijepo ti stoji!', 'U oluji i buri kraj nedaća svih, uz teške gubitke i tugu kletu, biti prirodan, nasmijan i tih najveća je umjetnost na svijetu. Sergej Jesenjin'.