TORCIDA JOJ JE ZAHVALNA

Tko je Iris Rajčić? Bivša manekenka rodila je dvoje djece 'zločestom dečku hrvatskog nogometa', a upravo je zbog nje on odlučio ostati u Splitu

10.06.2021 u 13:46

Bionic
Reading

Nakon što je jučer Marko Livaja produžio svoj ugovor s Hajdukom, i unatoč boljim i izdašnijim ponudama iz inozemstva odlučio ostati vjeran još tri godine klubu svog rodnog grada, ne prestaje se pisati o njegovoj 14 godina starijoj životnoj partnerici i majki njegovo dvoje djece, koju mnogi smatraju zaslužnom da je nogometaš donio takvu odluku

On je 'zločesti dečko hrvatskog nogometa', i to zbog neprimjerenih i nesportskih ponašanja na terenu, kada je nakon jedne utakmice udario srpskog nogometaša nogom u prsa, a nakon druge udario još jednog šakom. Marko Livaja ima 27 godina i na radost Torcidaša ostaje iduće tri godine u Hajduku. Unatoč dobroj igri nije dobio poziv za reprezentaciju, no to je u ovoj priči sasvim nebitno.

Ono o čemu se piše otkako je stavio potpis na novi ugovor njegova je životna partnerica Iris Rajčić, koju mnogi smatraju najzaslužnijom za njegov ostanak u Hajduku. Kako smo jučer pisali, nekadašnjoj manekenki užario se inbox na društvenim mrežama, koji je prepun poruka koje joj šalju najzagriženiji obožavatelji nogometa i splitskog Hajduka.

Bivša manekenka i prva pratilja Miss Hrvatske 1997. godine, kada je titulu ponijela Martina Novosel, odnosno bivša Todorićeva snaha, s Livajom je dobila i dvoje djece, kćer Elizabet, koja je ovih dana proslavila 5. rođendan, a prije nekoliko mjeseci je u u zagrebačkom Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice rodila i sina Lorenza.

No, Livaja nije jedini nogometaš u njezinu životu. Dapače, sve njezine veze bile su duge i upravo s nogometašima. Njezina prva javnosti poznata veza bila je s Krunoslavom Lovrekom, s kojim je provela 12 godina i za kojeg je čak bila i zaručena. Kada je on potpisao ugovor u Južnoj Koreji, Iris je šest mjeseci živjela tamo, a šest u Hrvatskoj.

Ta veza nije uspjela, prekinuli su 2011. godine, a godinu kasnije počela se viđati s nogometašem Nikolom Pokrivačem. Iako o toj vezi nije željela pričati, fotografi su ih snimili zajedno kada su bili uzvanici na jednom vjenčanju. No, tek 2014. pojavio se, kako se pokazalo, onaj pravi. Marko Livaja tada je imao tek 20 godina, a Iris Rajčić 14 više. U to je doba taman potpisao za ruski Rubin Kazan, a mediji su ih prvi puta uhvatili na Supreme Beach partyju na Bačvicama.

Iris Rajčić Izvor: Pixsell / Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL

Javnost im nije bila pretjerano sklona, što zbog velike razlike u godinama, što zbog njezinih propalih veza, no oni se na to nisu obazirali. Nakon što se službeno prestala baviti manekenstvom, Iris je postala fitness trenerica, a zbog ljubavi je i ovoga puta selila.

Većinu vremena proveli su zajedno u Grčkoj, a potom i na Kanarskim otocima, gdje je s njima boravila i danas petogodišnja mezimica Elizabet. Vratili su se nešto prije je Iris rodila njihovo drugo dijete, sina kojeg su nazvali Lorenzo.