UZORNI TATA

Ivica Kostelić otkrio u čemu su to sinovi već sad bolji od njega

17.09.2018 u 11:03

Bionic
Reading

Sinovi našeg istaknutog skijaša Ivice Kostelića već odavno pokazuju da svoga oca slijede u svemu. Prirodni talent koji su naslijedili od uspješnog oca i jednako uspješne majke, maleni Ivan i Leon jednostavno ne mogu sakriti

Osim što ga prate u skijaškim avanturama po planinama, četverogodišnji sin Ivan te dvije godine mlađi Leon oca Ivicu Kostelića kopiraju i u mnogim drugim stvarima.

Tako od malih nogu pokazuju i veliko zanimanje za glazbom, koja je Ivici druga velika ljubav. Uzorni tata svojim je nasljednicima već kupio dječje instrumente na kojima će brusiti svoj talent i možda jednoga dana otići u glazbene vode.

Ivica Kostelić ne krije ponos što su sinovi već u ranim godinama tako nadareni, a sada je otkrio u čemu su točno bolji od njega.

'Sviđa mi se što moji dječaci i ja imamo isti glazbeni ukus…a moram priznati da već sada plešu bolje od mene', otkrio je Kostelić ispod neodoljive snimke na Instagramu. Proslavljeni skijaš sa svojim mezimcima pleše u dvorištu ispred kuće,a sve izgleda vrlo veselo i zabavno.

  • +3
Ivica Kostelić sa suprugom Elin i djecom prošetao gradom Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL