SVESTRANI KOMUNIKATOR

Mislite da vas Ivica Kostelić više ničim ne može iznenaditi? Razmislite još jednom

23.07.2021 u 22:05

Bionic
Reading

Poznato je svima kako je naš najuspješniji skijaš nakon završetka profesionalne sportske karijere krenuo u razne pustolovine s kojih redovito izvještava putem društvenih mreža

Bilo je tu šetnji po hladnim i bijelim sjevernim prostranstvima, preplovljavao je u gumenjaku Jadran, trčao po Velebitu i napokon se vratio natjecanjima, ovoga puta u jedrenju.

Nije zaboravio ni svoju veliku strast, no otkako je natjecateljske skije objesio o klin, uživa u freerideu netaknutim snježnim padinama.

U svim tim uvjetima jasno je da su mu potrebni izdržljivi gadgeti kao što je izdržljiv i on sam, a iako je riječ o reklami, Ivica je i poslu influencera potpuno posvećen, zbog čega zaslužuje svaku pohvalu, a možda i kakvu strukovnu nagradu.

Nije Ivica od onih koji će kao papiga ponavljati tehničke specifikacije i tekstove reklamnih brošura i svaku se značajku trudi zorno prikazati u životnim situacijama.

'Upoznajte moju jedriličarsku ekipu: project manager, splicer, rigger, serviser i skiper. Kao što vidite, svi koriste isti robusni pametni telefon otporan na padove, prašinu i udarce', napisao je krajem travnja Kostelić na Instagramu i podijelio niz fotografija u kojima se sam nalazi u ulozi svih nabrojanih članova jedriličarske ekipe.

'Život nisu samo avanture, adrenalin i ekstremi', napisao je Kostelić na Instagramu dva mjeseca kasnije i objavljujući fotografiju iz bazena dodao kako se njegov pametni telefon jednako dobro snalazi i u opuštenijem okruženju.

Danas je Ivica ponovno ukazao na izdržljivost svog telefona, a uvjete u kojima ga je prikazao rijetko tko bi od njega očekivao.

Ruku prašnjavih od cementa i širokog osmijeha Ivica tipka po mobitelu, dok se u pozadini vrti mješalica.

'U prirodnom okruženju', napisao je Kostelić uz fotografiju i svojom objavom nasmijao mnoge.

Nadamo se samo da zbog zabrane radova u turističkoj sezoni Ivica ne betonira na Mljetu, ili da će barem inspektorima uspjeti objasniti kako nije bauštelac, nego influencer.