VODITELJSKI DVOJAC

Tina Fey i Amy Poehler vodit će Zlatne globuse 2021.

14.01.2020 u 08:49

Bionic
Reading

Popularne komičarke Tiny Fey i Amy Poehler zajedničkim će snagama iduće godine voditi dodjelu nagrade Zlatni globus, nakon što su bile uspješne voditeljice te holivudske gala svečanosti od 2013. do 2015. godine, objavio je NBC

Komičarke su u Sjedinjenim Državama najpoznatije po tomu što su obje glumile u filmu 'Mean Girls' i radile na showu 'Saturday Night Live', po kojemu je i snimljena serija '30 Rock' Tine Fey.

Najava njihova nastupa kao domaćica događaja donosi novu energiju nakon što je Ricky Gervais u nedjelju na dodjeli 77. Zlatnih globusa dobro izvrijeđao holivudsku kremu i mnogima se zamjerio. Kazao je da više nikada neće voditi tu gala svečanost.

'Bit će vam drago što je ovo posljednji put da vodim ovaj show, pa me više nije briga', rekao je u svojem uvodnom govoru.

Vijest o novim voditeljicama idućega Zlatnog globusa objavio je predsjednik NBC Entertainmenta, Paul Telegdy na promotivnoj turneji NBC-ja u Pasadeni.

'NBC je odavno dom dvjema najduhovitijim osobama na planetu - Tini Fey i Amy Poehler. Nismo više željeli čekati da s vama podijelimo ove sjajne vijesti', kazao je Telegdy.

Tina i Amy dugogodišnje su prijateljice, ali se sjajno slažu i na pozornici.