vidno emotivni

Tik pred finale: Ples sa zvijezdama napustili Maja i Marko

14.05.2023 u 23:27

Bionic
Reading

Nedjelja navečer rezervirana je za plesno natjecanje 'Ples sa zvijezdama', a večeras je održano napeto i emotivno polufinale. Iznenađenje večeri bile su zaruke, prve ikada u ovoj emisiji, a i odlučeno je koja tri para će ove sezone plesati u finalu

Natjecanje koje mnoštvo gledatelja prati nedjeljom uvečer bliži se kraju. Odgledali smo predzadnju emisiju 'Plesa sa zvijezdama', a obožavatelji showa su izabrali koje parove žele gledati sljedeće nedjelje u finalu. Emotivna emisija sadržavala je mnoga iznenađenja i neizvjesne trenutke, a highlight večeri bila je prosidba u izvedbi mentora Ivana Jarneca.

Kandidati su večeras plesali čak tri različita plesa!

Prvi ples emisije bio je 'ples iskupljenja' kojim su kandidati još jedanput plesali ples za koji su smatrali da su najlošije izveli. Tako su dobili mogućnost ispraviti greške koje su napravili, a svi parovi priliku su prihvatili i sjajno iskoristili otplesavši sjajne koreografije.

Nakon toga uslijedili su quickstep, slowfox, rumba i valcer, kao uvertira za napeti treći dio emisije u kojem je bilo puno improvizacije. Kako bi odabrali koji će ples plesati, natjecatelji su izvlačili zlatne kuglice, a zadatak je bio složen. Imali su tek minutu i pol da se obuku, 30 sekundi da dogovore korake te 35 sekundi da ih što bolje otplešu.

Franka Batelić Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Privatni album

Najnapetiji dio ipak je bio kraj emisije kada je kucnuo trenutak odluke o finalistima. Ovaj put žiri nije imao mogućnost spasiti jedan od parova te je sve bilo u rukama publike koja je donijela svoju odluku.

Frano Ridjan i Gabriela Pilić, Marco Cuccurin i Paula Tonković te Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec izborili su finale Plesa sa zvijezdama, a show su napustili emotivni mentor Marko Mrkić i Maja Drobnjaković.

'Ja sam sretna, zaista sretna. Jako puno sam dobila i prije svega bih zahvalila Marku na svim trenucima i svemu što mi je pružio. Mislim da je ovo vrijedan projekt i da smo napravili jako velike stvari za puno ljudi', poručila je Maja, a vidno emotivan mentor na to je dodao: 'Ovo stvarno mislim da se nikad neće ponoviti. Kroz Maju je prošla ta jedna ideja koja je potaknula jako puno ljudi. Ja sam bio taj jedan mali kotačić koji je podržao to.'

  • +50
Ples sa zvijezdama: polufinale Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo/ Nova tv