prvo ljeto bez svog saše

Tihana Harapin Zalepugin ganula mnoge nježnom objavom: Obilježila je poseban dan

19.07.2023 u 22:44

Bionic
Reading

Čuvena modnih agentica već neko vrijeme boravi na otoku koji ima posebno mjesto u njezinom srcu. Upravo ondje, mjestu Vrisnik je prvi put 1975. godine upoznala ljubav svog života, legendarnog televizijskog voditelja i urednika Sašu Zalepugina. Ovo je prvo ljeto koje tamo provodi bez njega

Saša Zalepugin je preminuo 26. studenog prošle godine od posljedica moždanog udara. Da je živ, proslavio bi svoj 92. rođendan, a Tihana Harapin Zalepugin je dan njegovog rođenja obilježila s društvom.

Na Instagramu je pokazala kako je bila s Nadom i Mirtom Šurjak. 'Tvoj dan rođenja obilježen', opisala je svoju drugu objavu. U ranijoj objavi je pak napisala: 'On bi me volio vidjeti u ovoj boji', pozirajući u svijetlo plavoj haljini i bijelim natikačama u jednom hvarskom kafiću.

'Ja ga svako malo u mislima nešto pitam. Razgovaram s njim. Pitam ga hoćemo li skupa gledati nešto na televiziji, dogovaram se s njim što bismo mogli skuhati, pitam ga što da napravim sada kad mi je otišla veš-mašina, što bi on bez problema popravio jer on se razumio u sve', pojasnila je Tihana za Jutarnji list.

Rekla je da su ona i pokojni suprug bili toliko povezani da je 'svaki moment u danu, svaki predmet u njihovom domu podsjeća na njega te da jedno bez drugog nikada ništa nisu radili, osim kada je ona morala ići van radi posla'.

  • +3
Tihana Harapin Zalepugin Izvor: Cropix / Autor: Ivana Nobilo