prava kombinacija

Ti to možeš: PARKSIDE započinje kampanju s Arnoldom Schwarzeneggerom

06.09.2023 u 14:45

Bionic
Reading

Holivudsku zvijezdu ćemo od 25. kolovoza moći vidjeti u ulozi motivatora za 'uradi sam' projekte

Arnold Schwarzenegger novo je lice brenda PARKSIDE. Glumac će na TV-u, društvenim mrežama i drugim kanalima motivirati kupce riječima 'Ti to možeš!' te će dijeliti svoje tajne uspjeha u reklamama za brend PARKSIDE. Gledatelji tako mogu doživjeti legendarne trenutke iz njegove karijere prikazane kroz PARKSIDEov svijet u kojem je glumac sam svoj majstor. Arnold Schwarzenegger promiče PARKSIDE te vas inspirira da uzmete stvari u svoje ruke i prati vas na putu do uspjeha. Naravno, uz pravu dozu humora i samoironije.

Schwarzenegger i PARKSIDE: to je prava kombinacija.

Christoph Pohl, direktor Nabave u Lidlu International, objašnjava: 'Zahvaljujući kontinuiranom višegodišnjem razvoju, PARKSIDE je postao brend koji je zahvaljujući izvrsnoj kvaliteti, nenadmašnom omjeru cijene i kvalitete, vrhunskom asortimanu i atraktivnom dizajnu već osvojio brojne kupce. U Arnoldu Schwarzeneggeru pronašli smo nekoga tko utjelovljuje mnoge naše vrijednosti. PARKSIDE je za sve one koji stvari uzimaju u svoje ruke. Želimo potaknuti ljude da vjeruju u svoje sposobnosti. Arnold Schwarzenegger je čovjek od akcije, autentičan, orijentiran na cilj i prizeman. Ponosni smo što je sada dio tima PARKSIDE.'

Budi sam svoj majstor za sve - za to se zalaže PARKSIDE. Brend je posebno namijenjen svima onima koji vlastitim snagama vole popravljati, graditi i vrtlariti. Asortiman alata, vrtlarske opreme i pribora dostupan je u Hrvatskoj u Lidlu i Kauflandu.

Arnold Schwarzenegger poznaje alat. Nekada je radio kao zidar, a bavi se i bodibildingom. Upravo je zato ova suradnja prava stvar za njega. Kako i sam naglašava: 'Moj stav je uvijek – ti to možeš. Moraš vjerovati u sebe, zato sam ja PARKSIDER.'

O PARKSIDE-u: Brend PARKSIDE – koji je dostupan u Lidlu i Kauflandu - nudi proizvode s kojima svatko u tren oka može postati sam svoj majstor i samostalno obaviti radove u vrtu, po kući ili u radionici. PARKSIDE Performance namijenjen je pak vrlo ambicioznim, naprednim „uradi sam" majstorima. Osim serije baterija X20V, dostupno je i više od 100 alata za radionicu i vrt za koje ti je potrebna samo jedna baterija koja je kompatibilna za sve uređaje. Bez obzira na to jesi li profesionalac ili početnik: PARKSIDE je uz svoju vrhunsku kvalitetu, nenadmašan omjer cijene i kvalitete, širok asortiman i atraktivan dizajn osvojio već brojne kupce. Više informacija o brendu PARKSIDE pronađi na poveznici kaufland.hr/parkside i Parkside - www.lidl.hr.