izazovi roditeljstva

Teško joj je šutjeti: Jennifer Garner priznala što joj najteže pada u odgoju njezine i Affleckove djece

28.03.2024 u 18:15

Bionic
Reading

Jennifer Garner s bivšim suprugom Benom Affleckom odgaja troje djece, a glumica je sada otkrila za nju najteži dio odgoja

Najteži dio roditeljstva za glumicu Jennifer Garner bilo je dopuštanje djeci, 18-godišnjoj Violet, 15-godišnjoj Seraphini i 12-godišnjem Samuelu, koje je dobila u braku s Benom Affleckom, da sami donose odluke.

Jennifer Lopez- fotke iz mladih dana Izvor: tportal.hr / Autor: Porfimedia by Canva

'Stvarno mi je teško ne reći: 'Ovakvim te vidim' i 'Mislim da bi trebao'', priznala je zvijezda filma 'Od klinke do komada' u intervjuu za People. 'Stvarno moram sjediti prekriženih ruku.'

Jennifer je također primijetila kako su njezini roditelji radili isto to dok su je odgajali te da je to, kako kaže, 'zadivljuje jer je tako teško'.

Svoje mališane 51-godišnja glumica nazvala je 'čvrstima' i dodala: 'Samo ih gledam u ovoj novoj fazi života u kojoj shvaćaju tko će biti i što će učiti. I jako sam zainteresiran za njih. Cijelo vrijeme me zanima sve o njima.'

Dobitnica Zlatnog globusa postala je mama 2005., kada je na svijet stigla Violet, a nakon nje Seraphina 2009. i Samuel 2012. godine.

Ben Affleck i Jennifer Garner Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Jennifer i njezin 51-godišnji bivši suprug Ben Affleck prakticiraju zajedničko roditeljstvo otkako su se razišli 2015. i finalizirali razvod tri godine kasnije.

Bivši par često je fotografiran kako razgovara na košarkaškim utakmicama najmlađeg djeteta, a nedavno su se ponovno okupili u Disneylandu za Samuelov rođendan. A što se tiče starijih sestara, Seraphina je prošlog mjeseca debitirala s novom frizurom, a Violet se sprema za koledž.

Inače, i Jenniferin dečko John Miller ima dvoje svoje djece, dok je Affleck očuh blizancima njegove supruge Jennifer Lopez, Emme i Maxu.