NIKAD LJEPŠA

Prvo pojavljivanje nakon razvoda: Reese Witherspoon blistala u crnoj haljini

14.04.2023 u 20:56

  • +2

Reese Witherspoon

Izvor: Profimedia / Autor: Jeffrey Mayer / Pacific coast news / Profimedia

Bionic
Reading

Reese Witherspoon nije skidala osmijeh s lica na premijeri filma 'Last Thing He Told Me' što je bilo njezino prvo pojavljivanje otkako je objavila da je njezinom braku s Jimom Tothom došao kraj

Vječni modni klasik, mala crna haljina je uvijek sjajno modno rješenje što se pokazalo i u ovoj prigodi.

Zvijezda 'The Morning Showa' za ovu je prigodu odabrala crnu haljinu od kože koja je otkrila jedno rame, elegantne salonke i decentne naušnice ringove dok je promovirala miniseriju Apple TV+ koju je sama producirala.

Make up je bio vrlo prirodan, a kosu je nosila raspuštenu i stiliziranu u trendi frizuru.

Lijepa 47-godišnjakinja bila je odlično raspoložena dok je pozirala s članovima glumačke postave, uključujući Jennifer Garner i Aishu Tyler. Premijera u kazalištu Regency Bruin u Los Angelesu prvi je Reesein izlazak otkako je 1. travnja podnijela zahtjev za razvod od Totha (52), nakon 12 godina braka.

  • +2
Reese Witherspoon i Jim Toth Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Imamo neke osobne vijesti koje želimo podijeliti. Oprezno i nakon duljeg razmatranja donijeli smo tešku odluku o razvodu', napisala je glumica i producentica na Instagramu 24. ožujka.

'Uživali smo u toliko prekrasnih godina zajedno i idemo naprijed s dubokom ljubavlju, ljubaznošću i uzajamnim poštovanjem za sve što smo zajedno stvorili', nastavila je.

Witherspoon je njihovog 10-godišnjeg zajedničkog sina, Tennesseeja, nazvala njihovim 'najvećim prioritetom' u postu koji je u međuvremenu izbrisan.

'Ove stvari nikad nisu lake i krajnje su osobne. Zbilja cijenimo poštovanje privatnosti naše obitelji u ovom trenutku', poručila je dobitnica Oscara prethodno je bila u braku s Ryanom Phillippeom od 1999. do 2008. godine.

Reese i Ryan su roditelji Ave (23) i Deacona (19) te su zbog djece ostali u prijateljskim odnosima.