TVRDI NOVA KNJIGA

Teške optužbe i prijetnje: Princ Harry zaprijetio kralju Charlesu da neće vidjeti unučad

28.11.2023 u 14:57

Bionic
Reading

Novinar Omid Scobie odlučio je 'zapapriti' dodatno odnose između princa Harryja i ostatka kraljevske obitelji, iznoseći u novoj knjizi teške optužbe i prijetnje koje su navodno izrečene iza zatvorenih vrata

Kako u svojoj najnovijoj knjizi piše novinar Omid Scobie, izbezumljeni princ Harry svog je oca navodno upitao: 'Zar ne želiš vidjeti svoje unuke?'

Bila je to, kaže, njegova reakcija nakon što je stigao u London, kako bi pokušao izgladiti stvari s kraljem Charlesom III, no sve je pošlo nizbrdo nakon što mu je rečeno da se mora iseliti iz Frogmore Cottagea, kuće koju je njemu i Meghan Markle poklonila pokojna kraljica Elizabeta II.

Malo je reći da je princ Harry ostao u šoku kada je doznao da, iako tamo odavno ne živi, mora vratiti ključeve kuće vrijedne nekoliko milijuna eura.

Potez kraljevske obitelji, koji su ključeve tražili iz jednostavnog razloga - jer Sussexovi više ne žive u Britaniji, niti su radni članovi kraljevske obitelji - Omid Scobie nazvao je 'jeftinim udarcem povrijeđenog oca'.

  • +4
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: VANCOUVER CANUCKS / FERRARI / PROFIMEDIA

39-godišnji Harry je navodno bio toliko uzrujan time da je rekao ocu kako će teško vidjeti svoje unuke, četverogodišnjeg Archieja i dvogodišnju Lilibet.

Omid Scobie tvrdi i kako je Frogmore Cottage za Harryja i Meghan jedina 'istinska i sigurna opcija za obitelj tijekom posjeta Ujedinjenom Kraljevstvu' i to iz jednostavnog razloga - jer se nalazi na posjedu kraljevske obitelji kojeg čuvaju i osiguravaju naoružani čuvari.

male nježnosti

U inat glasinama: Nježni zagrljaji i šaputanja u javnosti princa Harryja i Meghan Markle

Pogledaj galeriju

Princ Harry inače u posljednje vrijeme često dolazi u London i to zbog sudskih procesa protiv britanskih tabloida, a nedavno je izjavio i kako se ne osjeća sigurnim što svoju ženu i dvoje djece vodi u svoju domovinu u kojoj nemaju odgovarajuću sigurnost.

Kralj Charles III starijeg Archieja vidio je nekoliko puta, dok je Lilibet susreo tek jednom.