OBITELJ NE OPRAŠTA

Ako i odluče provesti Božić s kraljevskom obitelji, Harry i Meghan neće biti dobrodošli

21.11.2023 u 05:48

Bionic
Reading

Iako se sada svim silama trude popraviti štetu nastalu nakon njihovog napuštanja kraljevske obitelji i preseljenja u Ameriku, to i neće ići lako kako su princ Harry i Meghan zamišljali

Možda princ Harry i Meghan Markle govore da će prihvatiti poziv obitelji i ovaj Božić s Archiejem i Lilibet provesti na tradicionalnom božićnom ručku u Sandringhamu, no jedno je sigurno - neće biti dočekani širom raširenih ruku.

Naime vojvoda i vojvotkinja od Sussexa rekli su da žele popraviti razrušene mostove, u što spada i ponuda da se pridruže kralju Charlesu III i ostatku obitelji tijekom blagdana, a taj poziv ovoga puta ne bi odbili.

Ta njihova izjava nemalo je iznenadila Britance, jer ono što Harry i Meghan rade od odlaska u Ameriku sve je samo ne održavanje dobrih odnosa s kraljevskom obitelji.

Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

A sve se preokrenulo nakon što su Harry i Meghan navodno dobili poziv za kraljev rođendan u Clarence Houseu, koji su odbili, makar oni tvrde da nisu. Tko tu laže, znaju samo oni, a cijela situacija je i više nego komplicirana.

Harry se u Londonu nije pojavio, ali je oca nazvao za rođendan. Javila se kralju Charlesu III i Meghan, a unuci Archie i Lilibet snimili su video u kojem djedu pjevaju 'Happy Birthday'.

A onda su procurili odlomci nove knjige Omida Scobieja, na kojoj su navodno oni u tajnosti surađivali, iako su svi akteri to demantirali.

ZVJEZDANA EKIPA

Princ Harry ostavio kod kuće Meghan s djecom i otputovao na utrku Formule 1

Pogledaj galeriju

Vrhunac svega izjava je bliskog prijatelja Sussexovih za Sunday Times, a on je otkrio da Harry i Meghan žele promijeniti odnose s obitelji i da su spremni prihvatiti poziv u Sandringham, ako ga dobiju.

Inače, iako su dobili poziv i pokojne kraljice Elizabete II, a potom i kralja Charlesa III da se pridruže obitelji u Balmoralu tijekom ljeta, oni ga od 2018. godine ne posjećuju. Mnogi su uvjereni da je do promjene raspoloženja došlo jer su neki od njihovih komercijalnih ugovora, koji su im trebali donijeti milijune na račun i za koje su vjerovali da će biti totalni hit, na kraju ispali fijasko.

A ako uistinu Sussexovi za Božić dođu u Sandringham, susret s princem Williamom zasigurno neće proći u najboljem svjetlu jer je njihov odnos odavno narušen. Neki su uvjereni - trajno. Lako je moguće da će, ako Harry i Meghan dođu u Britaniju, William i Kate zasigurno provesti Božić s djecom kod Middletonovih da bi izbjegli neugodne situacije.