meghanin glasnogovornik

Oštre kritike na račun princa Williama: 'On je usijan čovjek gladan moći'

27.11.2023 u 09:46

Bionic
Reading

Britanski novinar Omid Scobie ubrzo izdaje novu knjigu koja razotkriva nove skrivene tajne kraljevske obitelji, a čitatelje očekuju razne optužbe na račun princa Williama. Scobie je poznat kao zagovornik princa Harryja i Meghan Markle, a Williamove pristaše zamjeraju mu negativan kontekst u kojem predstavlja budućeg britanskog kralja

Danas izlazi nova knjiga britanskog autora kojeg popularno zovu 'Meghanin glasnogovornik'. Nadimak je proizašao iz brojnih tekstova koje je napisao, a koji su negativno govorili o princu Williamu, Kate Middleton i ostatku kraljevske obitelji. U odlomcima iz knjige 'Endgame' Omid Scobie napao je Williama da je dao prednost monarhiji nad svojim bratom i da je aktivno odavao informacije o Harryju i Meghan kako bi im stvorio lošu reputaciju.

Iako se princ William nije oglašavao o temi još jedne knjige koja će ga posve ocrniti, njegovi prijatelji sinoć su stali u njegovu obranu te osudili izrečeno u knjizi. Tvrde da napisano nema veze s istinom te da je prikaz prijestolonasljednika suprotnost njegove osobnosti.

'Uvijek je bio vrlo škrt na riječima kada je u pitanju njegova obitelj i jasno je dao do znanja svima u svojoj orbiti da se neće 'dogovarati' s medijima', rekli su otklonivši tvrdnje da je William potiho surađivao s medijima otkrivajući informacije o životu mlađeg brata i njegove supruge.

Iako su Sussexi više puta tvrdili da im kraljevska obitelj pokušava zagorčati život te ih dovesti do stanja pucanja, druga strana tvrdi da je cijela obitelj 'hodala po jajima' kako bi se održala njihova sreća.

'Jedna je stvar pisati kritiku kraljevske obitelji. To je sloboda izražavanja. Ali druga je stvar širiti teorije zavjere maskirane kao činjenice. Pretpostavka da su kraljevski suradnici iznosili negativne priče o Harryju i Meghan potpuno je izmišljena. Jednostavno se nije dogodilo', tvrde iz Williamovog 'stožera'.

I dok je princ Harry više puta naglašavao koliko mu je tijekom odrastanja nedostajala majka, princ William rjeđe je istupao u javnost s tom temom, no njegovi bliski prijatelji tvrde da je i on prošao kroz težak životni period te da nije htio da se u obitelji događa još jedna obiteljska razmirica.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Međutim, britanski novinar čvrst je oko svojih stavova te jasno izriče da je William stavio potrebe monarhije ispred bratovih potreba. Opisuje ga kao usijanog čovjeka gladnog moći koji postaje sve spremniji dopustiti palači da izvodi prljave trikove. Uskoro nas očekuje još zanimljivih detalja jer knjiga izlazi već danas!

  • +2
Kate Middleton i princ William na Bahamima Izvor: Profimedia / Autor: Prince & Princess of Wales / Ferrari / Profimedia