NA ŽALOST MNOGIH

Tereza Kesovija nije se sinoć pojavila na nastupu s Letom 3, otkrivamo zašto

16.02.2020 u 13:58

Bionic
Reading

Dugo očekivani zajednički nastup riječkih rockera s pjevačkom legendom na koncertu na AntiValentinovu nije se ostvario. I dok su Let 3 u subotu navečer zabavljali oduševljenu publiku u Boćarskom domu, Tereza Kesovija je ležala u gripi

'Dragi moji, ni ja nisam bila očito imuna na gripu, pa je sad imam. I dok sam do jutra čekala da mi iscure tri boćice infuzije, razmišljala sam koliko mi je žao što nisam s vama večeras pa neka moj Let 3 poleti jos većom snagom. Za mene. Pozdrav publici', napisala je Tereza Kesovija na svom Instagramu profilu. Objavu je popratila sa simpatičnim emotikonom s toplomjerom.

Pjevačka diva baš kao i članovi Leta 3 zapjevali su zajedno u pjesmi 'Sam u vodi' o kojoj se ne prestaje pričati i bili su uzbuđeni i sretni zbog prvog zajedničkog live nastupa. Dogovarali su se čak i oko usklađivanja kostimografije.

'Tražila sam nešto šareno i otkačeno po internetu, što bi meni bilo prihvatljivo, ali Mrle je rekao nešto vrlo dobro, a to je da moram ostati 'ja'. No ne bih došla u nekoj glupoj, dugoj haljini', rekla je za tportal Tereza Kesovija u zajedničkom razgovoru s Prljom i Mrletom iz Leta 3.

Peto po redu Antivalentinovo bio je spektakl, baš kao što su najavili riječki rockeri. Publici su Let 3 priredili glazbeno scenski show koji je uključivao 'modnu reviju', pojavljivanje Deana Kotige, popularnog lovca iz HTV-ovog kviza 'Potjera' te nastup sa Sinišom Vucom.

  • +15
Nastup benda Let 3 na drugoj večeri AntiValentinovo koncerta u Boćarskom domu Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL