KOSTIMI ZA ANTIVALENTINOVO

Ivica Skoko Mrletu i Prlji uzeo mjeru, a usput su isprobali neke njegove kreacije

10.02.2020 u 22:32

Bionic
Reading

Svojim konceptom antivalentinovskih koncerata i zanimljivim gostovanjima riječki Let 3 već godinama puni zagrebačke konertne prostore, a veliku pozornost za ovogodišnje peto izdanje Antivalentinova Prlja i Mrle skrenuli su još jednom neobičnom suradnjom

Na pjesmi koju su napravili prije 34 godine, kada su se zvali još Let 2, Prlja i Mrle su ostvarili suradnju s glazbenom divom Terezom Kesovijom.

Naizgled nespojivi glazbenici u kontakt su stupili tijekom dodjele glazbene nagrade Porin prije tri godine, a kako je u nedavnom intervjuu za tportal.hr otkrila Tereza, ona je prišla Mrletu i zamolila ga da je povede na pozornicu da preuzme nagradu za najbolji album zabavne glazbe 'Oči duše'.

Sjedila sam za stolom sa svojom škvadrom i pitali su me koga želim da me dovede do scene, a ja sam rekla da ne želim nikoga. Onda sam se okrenula i za stolom ugledala Mrleta sa svojim brkovima i s dvije Barbike koje stoje uspravno na reveru njegovog kostima i otišla sam ga zamoliti da me odvede na pozornicu. Bio je fenomenalan. Doveo me do scene, čekao me, a poslije mi dao ruku da siđem i doveo me do stola. To je bila scena kao iz najstarijih holivudskih filmova!', rekla je za tportal.hr Tereza i dodala kako je to bio taj klik koji se dogodio među njima.

Tijekom sljedećeg susreta u jednom zagrebačkom restoranu brzo je pao dogovor oko snimanja remakea pjesme 'Sam u vodi'.

'Prije otprilike 34 godine nastao je Let 2. Prva proba, napisali smo pjesmu 'Ne trebam te'. Druga proba dan kasnije, napisali smo pjesmu 'Sam u vodi'. 34 godine kasnije istu tu pjesmu zajedno s Terezom Kesovijom izvodimo u Boćarskom domu. Život je nepredvidiv, život je lijep, vidimo se na 15.02. na Antivalentinovu!', napisali su Letovci prije tri dana na Instagramu i podijelili svoju fotografiju iz tih dana na kojoj su još 'golobrki'.

Tereza se u devetminutnu pjesmu savršeno uklopila i pokupila brojne pohvale, a jedini problem uoči skorašnjeg koncerta predstavlja joj kako se odjenuti za pozornicu.

'Rekla sam da ću se obući kao harlekin ako treba, ali bojim se da neću', priznala nam je Tereza i otkrila kako je tražila po internet nešto šareno i otkačeno što bi joj bilo prihvatljivo, ali ju je Mrle uvjerio da mora ostati ona.

Prihvati li njihov savjet i ostane svoja, Terezu u Boćarskom domu možemo očekivati u haljini ili odjelu, a ostanu li Prlja i Mrle svoji, vjerojatno nitko ne zna u čemu ih možemo očekivati. Osim Ivice Skoke!

Dečki iz Leta 3 otkrili su u ponedjeljak na Instagramu da na svojim koncertnim outfitima surađuju s poznatim hrvatskim modnim dizajenerom čije elegantne večernje haljine rado nose poznate Hrvatice.

Skoko im je uzeo mjere, a usput su Prle i Mrlja isprobali in neke od njegovih postojećih kreacija.

Što spremaju za Antivalentinovo, premijerno će otkriti na samom koncertu, a kako je nedavo otkrio i sam Skoko 'kuhaju nešto elegantno i klasično i vesele se svemirskoj kreativi'.