ikona hrvatske estrade

Tereza Kesovija fanovima pokazala svoje fotke iz mladosti

09.10.2019 u 10:53

Bionic
Reading

Idući tjedan premijerno će biti predstavljen dokumentarac, kako je pojasnio redatelj Miro Branković, koji za cilj ima upoznati publiku sa životom i karijerom Tereze Kesovije koje nisu toliko poznate javnosti. Film će među ostalim pokazati intimne dijelove iz djetinjstva kada je čuvala krave, razne anegdote, ljude s kojima je povezana. Ponesena time legendarna pjevačica prisjetila se svojih nekadašnjih dana te je s fanovima podijelila fotografije iz svoje prošlosti

Jednu od pjevačkih zvijezda bivše Jugoslavije koja je međunarodnu popularnost potvrdila i nastupom u pariškoj Olympiji, šezdeset godina karijere čini ponosnom i beskrajno sretnom. Kao mlada flautistica postala je članicom Simfonijskog orkestra, a s najvećom radošću je svirala Beethovenovu 'Pastoralnu simfoniju'.

U to vrijeme njezini roditelji nisu to s oduševljenjem prihvatili, nisu mogli shvatiti da je glazba njezin život. Tereza Kesovija cno bijelim fotografijama iz mladosti koje je objavila na Instagramu, prisjetila se nekadašnjih vremena.

Idućeg tjedna bit će premijerno prikazan film 'To sam ja' o njezinim životnim usponima i padovima.

'Vjerujem kako će puno značiti ljudima koji će ga pogledati nakon što bude objavljen jer to će biti dokumentarac o životu nekoga koga su u mladosti, ili nekom drugom periodu života, slušali i voljeli', izjavila je Tereza Kesovija ranije za Dubrovački dnevnik. Pjevačica je ove godine proslavila 60 godina karijere.

  • +4
Tereza Kesovija (listopad 2019) Izvor: Pixsell / Autor: Filip Kos/PIXSELL