80-GODIŠNJA PJEVAČICA

Tereza Kesovija postala hit na društvenim mrežama zbog jedne svoje vještine: 'Treba pokazati da se sve može, kad se hoće'

30.08.2019 u 10:35

Bionic
Reading

Tijekom ljeta bili smo svjedoci razgolićivanja brojnih hrvatskih ljepotica. Za razliku od njih, pjevačka diva odmor provodi na drukčiji način i to je video snimkom odlučila pokazati svojim obožavateljima. Za tportal Tereza Kesovija je pričala o svom veslačkom talentu i odmoru

Tereza Kesovija uzela je nekoliko dana predaha između nastupa te je s obožavateljima podlijelila na Instagramu trenutke svog opuštanja. I to u gumenom kajaku. Njezina snimka ubrzo je postala hit na društvenim mrežama, a mnogi su je 'zasuli' pozitivnim komentarima. Bilo je i onih koji smatraju da bi se mlade djevojke trebale ugledati na nju. 'Ma svaka čast! Glatko može biti uzor upola mlađima. Žena zmajko!', poručio joj je jedan od pratitelja.

'Imala sam priliku veslati u djetinjstvu i mladosti. Ja sam dugo i rado veslala, to nije ništa neobično. Osim toga, treba ljubima pokazati da se sve može, kad se hoće. Imala sam dva prekrasna dana za odmor, a na onaj ponešto dulji, idem sredinom rujna na Pašman', rekla nam je legendarna umjetnica.

Dodaje kako će ondje ostati tek sedam dana. 'Lijepo je imati odmor, ali nije dobro zadržavati se negdje dulje, treba mijenjati mjesto boravka', savjetovala je. Na jesen je, kažu očekuju brojni novi projekti kojima se iznimno veseli.

Pjevačica neuništive energije prošle godine je proslavila 60 godina bogate i iznimno uspješne karijere kao i 80. rođendan, koncertima u koncertnoj dvorani 'Vatroslav Lisinski' u Zagrebu te u 'Cankarjevom domu' u Ljubljani.