POPUT BOSSA

Tereza Kesovija kao Bruce Springsteen: Tri i pol sata pjevala pred oduševljenom publikom

20.02.2018 u 10:59

Bionic
Reading

U prepunoj velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog neprikosnovena pjevačka diva na najljepši je način u ponedjeljak obilježila 60 godina glazbene karijere, koncertnim spektaklom pod nazivom 'To sam ja'. Tereza Kesovija svojim je štovateljima priuštila nezaboravan glazbeni ugođaj silnim uspješnicama nastalima tijekom šest desetljeća i pjevajući ih tri i pol sata

Kako je najavila uoči početka koncerta u HRT-ovom Dnevniku 2, Tereza Kesovija pružila je svojoj publici svu ljubav koju ima za njih. 'Ljubav i samo ljubav, to su zaslužili svi oni koji će me doći slušati', poručila je legendarna pjevačica koja u tom intervjuu nije mogla suspregnuti suze.

Kako je obećala, tako je i napravila te je publici koja ju je došla slušati pružila nezaboravnu večer poklonivši joj najznačajnije glazbene trenutke i pjesme koje su je obilježile, a kojima je promovirala hrvatsku glazbu u cijelom svijetu

Bruceu Springsteenu je normalno svirati tri i pol sata, on uvijek svojim fanovima priredi dug nastup, a upravo takav im je u ponedjeljak navečer omogućila i naša neumorna pjevačka diva. Koliko su uživali u Terezinim bravuroznim interpretacijama i bezvremenskim skladbama, pokazali su dugim aplauzima i vraćajući je više puta na bis.

U publici su bile mnoge Terezine kolege: Gabi Novak, Radojka Šverko, Zdenka Kovačićek, Jasna Zlokić, Hanka Paldum, Drago Diklić te Milka Podrug Kokotović, Dinko Bogdanić, Emir Hadžihafisbegović i mnogi drugi. Jedan od najemotivnijih trenutaka večeri zasigurno je bio spontani izlazak na pozornicu Terezinog sina Alana, koji je zahvalio publici i svojoj majci na toj posebnoj večeri, u kojoj je pjevačka diva ponovo pokazala svoju nesumnjivu glazbenu veličinu.

  • +6
Poznati na slavljeničkom koncertu Tereze Kesovije Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL