ZALJUBLJENI I TAJNOVITI

Taylor Swift raspametila fanove lajkajući objavu o svom dragom

07.11.2023 u 11:27

Bionic
Reading

O vezi pjevačke superzvijezde s markantnim sportašem više od mjesec dana bruji glazbeni i sportski svijet. Pomno se prati svako njihovo zajedničko pojavljivanje i potez

Taylor Swift je pokazala suptilnu podršku svom dečku Travisu Kelceu jer je navodno lajkala objavu na Instagramu nakon nedavne pobjede njegovog tima i Kelceovom danu koji je ispisao povijest.

Među tisućama lajkova našao se i jedan s pjevačičinog službenog Instagrama na objavi magazine People. Obožavatelji su se raspametili kad su vidjeli lajk pjevačice. 'Onaj trenutak kada Taylor lajka objavu', napisao je jedan od fanova. 'To je stvarni lajk od Taylor ', ustvrdio je drugi.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

 

I dok njezini sljedbenici diljem svijeta raspredaju o tom potezu, pjevačica je snimljena kako tulumari s bliskim prijateljicama Selenom Gomez, Gigi Hadid, Carom Delevingne, Sophie Turner i Brittany Mahomes. Inače, na tiskovnoj konferenciji u Njemačkoj u petak uoči utakmice, Kelcea su pitali o statusu njihove veze, no on je ostao neodređen.

slavni trio

Ženski izlazak: Taylor Swift, Blake Lively i Sophie Turner partijaju po New Yorku

Pogledaj galeriju

Novinar ga je pitao koji je njihov 'posljednji status', na što je Kelce odgovorio: 'Posljednji status je da sam je vidio prošli tjedan.' Uslijedio je i izravni upit je li 'zaljubljen'. 'Svoj osobni odnos ću zadržati za sebe', odgovorio je Kelce.

zavodljivo izdanje

Taylor Swift u zanimljivom društvu vatreno bodrila dečka s tribina

Pogledaj galeriju