najiščekivanije izdanje godine

Taylor Swift srušila vlastiti rekord s novim albumom

06.11.2023 u 13:25

Bionic
Reading

Njezin novi album '1989 (Taylor's Version)' najprodavaniji je album u Americi za 2023. i to u manje od tjedan dana. Ovaj album predstavlja obnovljenu verziju njezinog kultnog albuma 1989. Pjevačica je oborila vlastiti rekord i još jednom stekla titulu izvođača s najviše streamova u prva 24 sata od objavljivanja albuma

Sve pjesme s originalnog izdanja su ponovo snimljene, a dodano je i pet potpuno novih pjesama, stvarajući tako jedno novo glazbeno iskustvo. Čim su se pjesme pojavile na streaming servisima, internet je buknuo.

Prvi put taj rekord Taylor Swift je dosegla sa svojim 10. studijskim albumom, Midnights, u listopadu 2022. godine.

Njezino najnovije izdanje uključuje sve pjesme s originalnog albuma, kao i pet novih skladbi, a to su 'Is It Over Now?,' 'Say Don’t Go,' 'Now That We Don’t Talk,' 'Suburban Legends' i 'Slut!'. Inače, 1989 je izvorno objavljen 2014. i uključivao je hit pjesme 'Shake It Off', 'Bad Blood', 'Wildest Dreams', 'Blank Space' i 'Style'.

  • +4
Taylor Swift Izvor: Profimedia / Autor: @TheHapaBlonde / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pjevačica je tijekom losanđeleskog nastupa u sklopu turneje The Eras Tour objavila da planira ponovno snimiti svojih prvih šest studijskih albuma, nakon što je njezina bivša izdavačka kuća prodala njezine master snimke. Od tada je izdala Taylor's Version za albume Red, Speak Now, Fearless te 1989. Očekuju se još albumi Reputation i njen prvi album, nazvan Taylor Swift.

Izvor: Društvene mreže

Glazbeni kritičari The Rolling Stonea, NME-a i The Telegrapha ocijenili su reizdani album ocjenom 100/100 — najvišom mogućom ocjenom koju jedan glazbenik može dobiti.

zavodljivo izdanje

Taylor Swift u zanimljivom društvu vatreno bodrila dečka s tribina

Pogledaj galeriju