MALI PROBLEMI

Taylor Swift postala viralni hit i to nakon što je usred koncerta progutala - bubu

05.06.2023 u 20:08

Bionic
Reading

Da će Taylor Swift uistinu zapamtiti svoju posljednju Eras turneju i nastup u Chicagu ispred više od 60 tisuća obožavatelja, pobrinula se jedna buba koja joj je tijekom govora u kojem je predstavljala novog člana benda uletila u usta

Trebalo je to biti jednostavno predstavljanje novog člana benda na turneji Eras, no ekipa koja je kupila karte za koncert u Chicagu, ali i milijuni diljem svijeta, zahvaljujući čarima Interneta, koncert Taylor Swift zapamtit će po jednoj bubi koja je odlučila 'zagorčati' život pjevačici.

Bio je to trenutak kojem se nije nadala, a koji je postao viralan nakon što se proširio društvenim mrežama. Tijekom govora, Taylor Swift odjednom je počela kašljati i savijati se, mičući mikrofon od usta. A onda je otkrila u čemu je problem:

'Progutala sam bubu. Žao mi je.'

Potom se počela smijati, a zatim je promrmljala: 'Oh, preukusno. Oh Bože. Postoji li i najmanja šansa da nitko od vas nije vidio ovo?' Nakon toga je 'nabacila' još nekoliko šala na svoj račun, rekavši 'kako je sve u redu jer ju je progutala'.

FATALNI MATTY HEALY

Uživa u novoj ljubavi: Taylor Swift više ne krije koliko je zaljubljena

Pogledaj galeriju

Nakon što se 'oporavila' od neočekivanog obroka, Taylor Swift je dodala: 'Trudit ću se da ih večeras ne pojedem puno, no događat će se još večeras. Toliko je buba u zraku. Na tisuće. Kako bilo, ovo je bilo zabavno.'

  • +3
Taylor Swift Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia