'swiftie'

Drew Barrymore izgubila glavu za Taylor Swift: 'Činiš život lijepim'

31.05.2023 u 15:06

Bionic
Reading

Euforija koja svijetom vlada zbog Taylor Swift već godinama obuzela je i Drew Barrymore. Glumica je na Instagramu posvetila emotivnu objavu pjevačici priznavši da sluša njezine pjesme svakog dana, ali i značenje koje vidi u njima

Glumica Drew Barrymore identificirala se kao 'Swiftie', odnosno velika obožavateljica Taylor Swift. U zadnjoj objavi na Instagramu o pjevačici je napisala tekst s kojim su se mnogi poistovjetili, a priznala je koliko voli njezinu glazbu i rad.

Bivša glumica, a danas voditeljica uspješnog talk show-a nedavno je imala čast biti u publici na koncertu Taylor Swift u sklopu njezine turneje 'The Era's Tour', a svoje je dojmove pretočila u emotivan tekst objave u kojem je priznala koliko je sretna što je doživjela iskustvo koncerta drage joj pjevačice.

Podijelila je pregršt fotografija koje dokumentiraju njezino iskustvo tijekom jednog od Swiftinih koncerata na stadionu MetLife tijekom vikenda, uz sentimentalno otvoreno pismo u kojem piše:

'Toliko sam plakala kad si pjevala dobrodošli u NEW YORK. Preselila sam se ovdje ne znajući kamo mi život ide. I zapravo sam se našla tako sretna u ovom poglavlju. Također sam plakala gledajući moje kćeri i rođakinju Sadie kako gledaju i vole i pjevaju nekome tako vrijednom divljenja. TEBI. VOLIM TE TAYLOR SWIFT!!!!!!!! Ti si uzor koji svima nama djevojkama i ženama treba. Hvala ti za jednu od najboljih noći u našim životima. Tako smo sretni što smo vidjeli tvoj koncert. Tvoj trosatni show. P.S. slušamo te na vinilu svako jutro kako bismo se pripremili za naš dan. Ti nadilaziš. I činiš život lijepim. Svi dijele narukvice sa perlicama okolo. Svjedočenje dobrom', napisala je obuzeta emocijama.

Sad kad je odala svijetu koliko cijeni njezin rad, ne bi čudilo da se popularna pjevačica pojavi i u emisiji bivše glumice te joj oda pokoju tajnu iz svog života koji je sve samo ne dosadan. Osim uspješne karijere, Swift je nedavno priznala da je sretnija no ikad zbog nove romantične veze.

  • +2
Taylor Swift i Matty Healy Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia