matty healy

Taylor Swift navukla bijes fanova zbog veze s pjevačem na zlu glasu

19.05.2023 u 15:35

Bionic
Reading

Taylor Swift više ne krije vezu s pjevačem Mattyjem Healyjem koji se 'proslavio' rasističkim i homofobnim gestama, nacističkim pozdravima i ljubljenjem fanova na koncertima

Jedna od najpopularnijih pjevačica današnjice, Taylor Swift, navukla je na sebe osjetno neodobravanje fanova zbog veze s pjevačem Mattyjem Healyjem koji na zlu glasu.

Razlog bijesa djela fanova leži u činjenici što se Healy u veljači šalio na račun rasizma te je iznio nekoliko homofobnih komentara na račun repera Ice Spicea.

Osim toga, pjevač grupe '1975' otprije je optuživan da je pokret za zaštitu života crnaca 'Black Lives Matter' pokušao iskoristiti za promociju vlastite glazbe. No, ni to nije sve. Nedavno je na pozornici koristio nacistički pozdrav uz stihove 'Hvala ti, Kanye, jako cool', aludirajući na rasističke, homofobne i nacističke komentare repera Kanye Westa.

  • +2
Taylor Swift i Matty Healy Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Mnogi ga kritiziraju i za nedolično ponašanje prema obožavateljima, prije svega za učestalo ljubljenje fanova na svojim koncertima.

Taylor Swift s 34-godišnjakom je ostvarila prvi kontakt 2014. kada mu je dala svoj broj noseći majicu s logom njegovog benda. Poznanstvo su obnovili u siječnju 2023. godine, samo par mjeseci prije nego što je okončala šestogodišnju vezu s Joeom Alwynom.

U javnosti su zajedno viđeni tek prije nekoliko dana, kada su se držali za ruke i šaputali prilikom izlaska iz njujorškog glazbenog studija.

No, brojni obožavatelji nikako nisu sretni što se njihova zvijezda upustila u vezu s pjevačem optuživan za rasizam, homofobiju i gore. O svom odnosu s Healyjem i reakciji obožavatelja Taylor Swift se, za sad, nije oglasila.