JOŠ JE PERCIPIRAJU KAO DIJETE TELEVIZIJE

Tatjana Jurić uživa u svom poslu: 'Volim tu neposrednost, kad pokraj police s tjesteninom komentiramo o čemu se danas govorilo na radiju'

24.12.2021 u 19:03

Bionic
Reading

Kad je prije deset godina prešla na radio, Tatjana Jurić javnosti je bila već jako dobro poznata kao lice iz televizijskog udarnog termina

Povodom nominacije za Zlatni Studio u kategoriji radijskog glasa godine, Tatjana je u razgovoru za Jutarnji list otkrila je li požalila zbog svoje odluke o odlasku s televizije, na kojoj je počela voditeljsku karijeru. Većina ljudi, kaže Tatjana, još uvijek je percipira kao dijete televizije.

'Radio je moja velika ljubav! Kad sam obznanila da odlazim s TV-a na radio, tadašnji mi je urednik rekao da to nitko ne radi, da nitko ne odlazi iz velike TV kuće na mali radio. No, radio je iznimno neposredan i topao medij, zbog čega ga obožavam', kaže za Jutarnji Tatjana i dodaje kako je nekad mislila da je televizija takva, no da je najveću magiju pronašla upravo u radijskom eteru.

  • +5
Tatjana Jurić Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL

Posljednjih nekoliko godina, kaže Tatjana, osjeća da je u eteru u potpunosti svoja. Svoju četverosatnu radijsku šihtu ne bi mijenjala ni za što, a otkriva i što joj je najdraže kod njenog posla.

RUŽA INSTITUT KERASTASE

[FOTO/VIDEO] Poznate dame uveličale obljetnicu poznatog brenda frizerskih salona u Zagrebu

Pogledaj galeriju

'Najljepše mi je kad sve odradim i odem, primjerice, u dućan, pa mi netko od slušatelja komentira nešto o čemu smo taj dan govorili u eteru, nadovezuje se na neku zezanciju ili slično. To je ta neposrednost, kad pokraj police s tjesteninom komentiramo o čemu se danas govorilo na radiju', kaže Tatjana.