DOBRE PRIJATELJICE

Fotografija za uspomenu: Tri bivše djevojke Ivana Hercega pozirale zajedno

02.12.2020 u 11:10

Bionic
Reading

Na svom Instagram profilu nekadašnja manekenka Anita Dujić objavila je fotografiju na kojoj pozira sa svoje dvije prijateljice, a s kojima ih veže i jedna stvar. Naime, u prošlosti su sve tri u neko doba bile u vezi s glumcem Ivanom Hercegom

'Moje cure', napisala je Anita Dujić ispod crno bijele fotografije na kojoj pozira s glumicom Anom Herceg i voditeljicom Tatjanom Jurić, dok njoj i Ani u krilu sjede njihove kćeri. Na polaroid fotografiji napisala je datum nastanka fotografije, 1.12.2020. i napisala 'Girls & gin'.

I Tatjana Jurić i Ana Herceg ostavile su odah ispod fotografije emotikone srca, a nas je ista privukla zbog jedne druge stvari. Naime, sve tri djevojke u svojoj su prošlosti imale istog dečka, naravno, u različito vrijeme. Riječ je dakako o glumcu Ivanu Hercegu s kojim je Tatjana Jurić bila u vezi nešto više od godinu dana, no toj je ljubavi došao kraj 2012. godine.

Tri godine kasnije glumac se zaljubio u Anitu Dujić, ali i s njom je prekinuo nakon godinu dana, da bi s kolegicom, glumicom Anom Herceg, djevojački Majhenić, proveo tek nekoliko mjeseci 2017. godine, a s njom je stigao i na dodjelu Večernjakove ruže.

  • +5
Anita Dujić Izvor: Pixsell / Autor: Emica Elvedji/PIXSELL