oduzima dah

Tatjana Dragović zna kako podići temperaturu: Pokazala kako se 'čeliči'

23.04.2023 u 18:55

Bionic
Reading

Bivša manekenka, a danas uspješna poduzetnica i vlasnica beauty dućana, skupila je brojne komplimente zahvaljujući novoj fotografiji u kupaćem kostimu

Tatjani Dragović po tko zna koji put je pošlo za rukom zapaliti društvene mreže i priskrbiti brojne pohvale na račun sjajne figure.

'Čeličenje', kratko je opisala prizor koji je sve oduševio, a prikazuje poduzetnicu i bivšu manekenku koja uživa na sunčanoj morskoj destinaciji i ulazi na kupanjac na, kako je označila u objavi, 16 celzijevih stupnjeva.

Lijepa vlasnica zagrebačkog concept dućana, pokazala se u crnom badiću koji više otkriva nego skriva. Inače, svojedbno je otkrila i neke svoje beauty tajne. Oduvijek, kazala je, vjeruje u izreku ‘manje je više’ pa tako kada je i u pitanju njega kože.

  • +4
Tatjana Dragović Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Smatra da se dobra beauty rutina postiže u par pametnih koraka, proizvodi koji sadrže aktivne sastojke i ciljano targetiraju probleme ili nepravilnosti koje nas smetaju'. Pudere nikad ne nosim danju jer smatra da 'nije bit prekriti nesavršenosti na koži već pravilnom njegom dobiti sjajan i zdrav ten'.