NA POČETKU KARIJERE

Tatjana Dragović prisjetila se svojih manekenskih početaka i oduševila sve jednom starom fotografijom iz backstagea

12.11.2020 u 15:26

Bionic
Reading

Manekenstvom se u Hrvatskoj krenula baviti već s 12 godina, a prve inozemne suradnje ostvarila već dvije godine kasnije. Bila je jedna od naših najuspješnijih modela 'preko bare', a i danas se s ponosnom prisjeća tih divnih tinejdžerskih dana

Za razliku od drugih njezinih prijateljica vršnjakinja, Splićanka Tatjana Dragović osamostalila se još prije odlaska u srednju školu. Njezin odlazak u New York zbog poslovnih prilika dogodio se kada je imala samo 14 godina. Punih osam godina zarađivala je kao model u jednoj od najvećih svjetskih modnih agencija.

Živjela je i radila u 'gradu koji nikada ne spava', a te uspomene i danas je prate. Jedne takve prisjetila se sada kroz objavu na Instagramu i naprosto oduševila javnost. Zgodna Tatjana podijelila je fotografiju iz 1994.

Tada 16-godišnja Tatjana s kolegicom je stajala na u backstageu i čekala izlazak na modnu pistu, dotjerana u kreaciji dizajnerske kuće Azzedine Alaïa.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

🍂🍁 @hat__dot @dora.juras

Objavu dijeli Tatjana🤎 (@tatjana_dragovic)

Odjevena u pripijenu bijelu haljinu s dubokim dekolteom, mlada Tatjana blago se nasmijala dok je na usnama imala žarko crveni ruž, a oči tek blago naglašene. U to vrijeme nosila je prirodnu, mnogo svjetliju boju kose nego danas.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Sunday well spent 🍂🍁

Objavu dijeli Tatjana🤎 (@tatjana_dragovic)