UKLJUČIO SE U RASPRAVU

Tarik Filipović komentirao slučaj Ridjan - Bitorajac: 'Mogli su se dogovoriti'

03.07.2019 u 10:29

Bionic
Reading

Prije nekoliko dana Rene Bitorajac je na društvenim mrežama iskazao svoje mišljenje o Frani Ridjanu koji ga je zamijenio u voditeljskoj ulozi u showu 'Supertalent' te se osvrnuo na njegovu izjavu kako je 'Igor Mešin jedan od rijetkih glumaca kojima ne bi zabranio posao voditelja na televiziji'. Tarik Filipović komentirao je njihova prepucavanja

'Prije svega, Rene je moj prijatelj, a Ridjana ne znam, no žao mi je što je otišao s HTV-a. S druge strane, Nova TV je puno više izgubila time što je pustila Renea da ode. Rene je principijelan čovjek i njegovi su principi uvijek isti. Siguran sam da se s njim moglo dogovoriti jer znam koliko je uživao u svom poslu', rekao je Tarik Filipović za Jutarnji list.

Sve je krenulo nakon što je Frano Ridjan u razgovoru za Studio Jutarnjeg lista među ostalim na pitanje je li ikad ranije imao prilike surađivati s Mešinom izjavio: 'Igor Mešin jedan je od rijetkih glumaca kojima ne bih zabranio posao voditelja na televiziji.' To je izazvalo žestoku reakciju Renea Bitorajca, koji je u svojoj Facebook objavi naveo upravo Tarika Filipovića, po vokaciji glumca, kao primjer iznimnog voditelja.

'Treće, nećemo se lagati da si na svojoj bivšoj televiziji mogao samo sanjati da postaneš Tarik Filipović, ups, opet glumac voditelj. Eto, želim ti više sreće nego kad si me mijenjao prvi put, jer je to trajalo samo jednu sezonu pa su brzo ponovo zvali nazad mene i Navojca, ups, opet glumce!!! Sad sam ja malo zločest, ali oprostit ćeš mi jer je istina', napisao je Rene u svom postu na Facebooku.

  • +9
Tarik Filipović Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX