VODITELJ PROTIV VODITELJA

Frano Ridjan i Rene Bitorajac žestoko se posvađali: Je li sve samo reklama za Supertalent?

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo Nova TV, ZVONIMIR_FERINA

Donedavni radijski i televizijski voditelj na HRT-u izjavom je isprovocirao svog prethodnika Renea Bitorajca, kojeg će zamijeniti u sedmoj sezoni showa Supertalent. Voditelj i glumac reagirao je na Facebooku, a onda mu se Frano Ridjan ispričao

Voditelj koji se proslavio na HRT-u nedavno je dobio novi angažman u showu 'Supertalent' na Novoj TV umjesto Renea Bitorajca, koji je to radio šest sezona u paru s Igorom Mešinom. Povodom prelaska na novu televiziju, Frano Ridjan govorio je za Studio Jutarnjeg lista te je među ostalim na pitanje je li ikad ranije imao prilike surađivati s Mešinom izjavio: 'Igor Mešin jedan je od rijetkih glumaca kojima ne bih zabranio posao voditelja na televiziji.'

Ta je izjava izazvala reakciju Renea Bitorajca na Facebooku.

'Kaže Ridjan, moja zamjena u Supertalentu, kako je Mešin jedan od rijetkih glumaca kojima ne bi ZABRANIO posao voditelja na televiziji! E pa stari moj, evo ti samo nekoliko razloga zašto to ne samo da nije lijepo od tebe, već je i zločesto.

1. Da ti nije glumca voditelja (za početak mene), ne bi ti imao kome već dva puta biti zamjena, i to u dva showa koji su kruna tvoje 'karijere'. Volim Hrvatsku (HRT) i Supertalent.

2. Bez obzira što u zajedničkom intervjuu kažeš da je Mešin jedan od rijetkih glumaca kojima ne bi ZABRANIO vođenje, i on je glumac pa mu pljuješ po cehu.

3. Nećemo se lagati da si na svojoj bivšoj televiziji mogao samo sanjati da postaneš Tarik Filipović, ups, opet glumac voditelj.

Eto, želim ti više sreće nego kad si me mijenjao prvi put, jer je to trajalo samo jednu sezonu pa su brzo ponovo zvali nazad mene i Navojca, ups, opet glumce!!! Sad sam ja malo zločest, ali oprostit ćeš mi jer je istina. Vjerujem i kako ti je zapelo za oko i koliko je glumaca (svih troje) ostalo u natjecanju showa Zvijezde pjevaju kada si ti već ispao, pa u potpunosti mogu razumjeti tvoju frustraciju. Probaj to potisnuti i radi svoj posao novinara voditelja što bolje znaš, ali ne 'zabranjuj' glumcima voditeljima to isto. Ti si vjerojatno samo izrazio svoje mišljenje s kojim se očito PR služba Nove TV, koja je to autorizirala, na moje čuđenje, očito slaže. Reći ćeš da se to tako kaže, ali tako se kaže u kafiću i tako se kaže kad si puno veća faca. Vjerojatno je to euforija prouzročena prelaskom u novu kuću, u kojoj ćeš bez sumnje imati bolji tretman nego na starom mjestu, a i više prijatelja ako nećeš zabranjivati. Do tada, nadam se da i ja, i Tarik Filipović, i braća Navojec, i Enis Bešlagić, i Doris Pinčić Rogoznica i ostali glumci voditelji uz tvoj blagoslov možemo nastaviti raditi', stoji u statusu popularnog glumca.

'Nije mi bila namjera uvrijediti bilo koga i žao mi je što su moje riječi nepotrebno krivo protumačene. Jedina namjera mi je bila samo istaknuti i pohvaliti kolegu Igora Mešina. Generalizacije nisu dobre i nadam se da će svi koji su se osjetili prozvanim primiti moju iskrenu ispriku jer moji kolege koji sjajno rade ovaj posao dolaze iz različitih zanimanja i apsolutno je nebitno što su po vokaciji', izjavio je nakon toga Frano Ridjan za Jutarnji list.

Popularni voditelj dao je intervju i za časopis Gloria te je na pitanje kakav je kad se razljuti izjavio da je 'izrazito neugodan, ali da srećom nije nasilan, kao neki kolege koji u svađi lome ruke palicom', što je mnogima dalo naslutiti da aludira na Renea Bitorajca koji se 2004. godine sukobio s čuvarom parkirališta te mu šipkom slomio ruku, zbog čega je glumac pravomoćno osuđen na deset mjeseci uvjetno.

Je li riječ o netrpeljivosti ili se pak radi o dobroj reklami uoči nove sezone popularnog showa, pokazat će vrijeme.

  • +3

Frano Ridjan

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Privatni album

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!