PUNA OPTIMIZMA

Tara Thaller: 'Malo sam glumila da mogu biti istovremeno i chic i zaposlena'

02.12.2021 u 15:21

Bionic
Reading

Glumica je ove godine imala turbulentno razdoblje kad je tri tjedna na Jordanovcu liječila tešku upalu pluća. Sada se Tara Thaller ponovo aktivirala na društvenim mrežama pa svi mogu vidjeti kako uživa u životu

Tara Thaller objavila je simatičan video na Instagramu. Uz to je pojasnila kako joj je inspiracija za njega bila kultna serija 'Sex and the City'. 'Malo sam glumila da mogu biti istovremeno i chic i zaposlena', opisala je.

Može je se vidjeti kako obasjana suncem u dugom crnom kaputu, bijelim hlačama i bordo gležnjačama od brušene kože s beretkom na glavi i buketom cvijeća u rukama korača po zagrebačkom Gornjem gradu, izdanje u kakvom se nedavno pojavila na jednom od javnih događanja. Naime, osim što se opet aktivnije uključila u održavanje profila na društvenim mrežama, nakon dugog vremena pojavljuje se na raznim eventima.

Najprije je s dečkom Farisom Pinjom bila na zatvaranju Zagreb Film Festivala u Kinu SC-a u kojem se je bila premijera filma redatelja Danisa Tanovića 'Deset u pola'. Nisu skrivali osmijehe, a nedavno su proslavili dvije godine veze. Bila je i na dodjeli Nagrada hrvatskog glumišta kada je zapjevala na završnici svečanosti s glumicom i redateljicom Arijom Rizvić.

  • +3
Tara Thaller Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL