kakva ljepotica

Iza nje je mučno životno razdoblje: Tara Thaller javila se fotografijom nakon oporavka

15.08.2021 u 19:18

Bionic
Reading

Sredinom srpnja jedna od najših najomiljenijih umjetnica mlađe generacije otkrila je da se borila s upalom pluća i na društvenim mrežama zahvalila osoblju klinike za pulmologiju Jordanovac što su se dobro brinuli o njoj. Mlada glumica najpoznatija po ulogama u HBO-ovoj seriji 'Uspjeh' te ulogom u srpsko-hrvatskoj telenoveli 'Pogrešan čovjek' zbog bolesti je među ostalim propustila premijeru svog novog filma 'Svetica nemogućeg' na ovogodišnjem Festivalu tolerancije

Nakon što je izašla iz klinike za plućne bolesti gdje je provela tri tjedna, Tara Thaller se uputila na more gdje se oporavlja. Polako se vraća i na društvene mreže pa se tako svojim pratiteljima javila fotografijom na Instagram storyju.

Objavila je fotografiju na kojoj pozira nasmiješena s ruksakom na leđima i šeširom na glavi. Premda je svrstavaju među najljepše domaće glumice, ranije je priznala kako još uvijek postoje trenuci kada na sebe gleda drukčije. 'Cijelo vrijeme mislim da sam debela. I sad nekad, ali mislim da se svi nekad tako osjećamo, lošiji i bolji dani, ali sad imam drugu razinu, racionalnu, znam da nisam i da je bitno da sam zdrava', objasnila je tada u In Magazinu.

Inače, Tara je vegetarijanka od svoje šeste godine života. 'To je krenulo od mame u smislu da me ona jednostavno upoznala s tim što je zapravo meso, što se tu događa. Mnogo djece nije toga svjesno, možda kasnije otkrije, nekako se to meso uvijek maskira', smatra. Podsjetimo, 2019. godine je upisala Akademiju scenskih umjetnosti u Sarajevu, a iza sebe ima niz uspješnih uloga, a s mentorom Dinom Jelusićem je pobijedila u showu 'Zvijezde pjevaju' i pokazala da je vrsna vokalistica.

  • +7
Tara Thaller Izvor: Pixsell / Autor: Damir Spehar