svi je obožavaju

Tara Thaller se oglasila s novim fotografijama, tepaju joj: 'Blistaš ljepotice'

30.08.2021 u 23:22

Bionic
Reading

Domaća glumica i pobjednica showa 'Zvijezde pjevaju' publici poznata po ulogama u HRT-ovoj seriji 'Čuvar dvorca' i RTL-ovoj 'Pogrešan čovjek' više mjeseci je pauzirala od društvenih mreža, a onda je proživjela borbu s upalom pluća u zagrebačkoj klinici za plućne bolesti. Sada je sve loše iza nje, uspješno se oporavila i rado se javlja pratiteljima i prijateljima

Tara Thaller se ovog puta pokazala iz kućne atmosfere pozirajući u ležernom izdanju. Prelijepa brineta s energijom 'djevojke iz susjedstva' ima vojsku fanova koja s veseljem dočekuje svaku njezinu objavu pa su je i ovog puta nagradili komplimentima. Njezin dečko Faris Pinjo kometirao je fotografije emotikonom vatre.

Ranije je izjavila da više voli preparativnu kozmetiku nego dekorativnu jer s dekorativnom nije vješta te da se najbolje osjeća u trapericama, majici i tenisicama.

San joj je jednog dana dobiti ulogu u mjuziklu koji bi bio spoj njezinih dviju ljubavi – glume i muzike. Kao djevojčica je išla na dramsku, a svoju ljubav prema glumi nastavila je u ZKM-u i postepeno shvatila da je gluma ono čime se želi baviti u životu. Gledatelji su je prvi put na ekranu mogli vidjeti u ulozi Zagonetne djevojke u nastavku filma o Koku 'Ljubav ili smrt', kada je imala tek petnaest godina. Usto je iznimno glazbeno talentirana. Išla je u osnovnu glazbenu školu i svirala klavir, a 4 godine je bila dio zbora Zvjezdice.

Trenutno studira na Akademiji scenskih umjetnosti u Sarajevu gdje, objasnila je svojedobno, 'ima sreću što ima pametne i inspirativne profesore koji je motiviraju da daje što više'. Drži da su predanost, ambicija, veliki i neprestani rad kao i vjera u sebe recept koji dovodi do uspjeha.