OVO JE NJEGOVA GODINA

Bernie Ecclestone ne prestaje sa slavljem: Ove je godine dobio sina, potom unuku, a sada je na rođendanskoj torti puhnuo u 90 svjećica

29.10.2020 u 10:36

Bionic
Reading

I dok će većini ljudi diljem svijeta na sam spomen 2020. godine ostati gorak okus na usnama, za nekadašnjeg čelnog čovjeka Formule 1, Bernieja Ecclestone, ovo je godina za pamćenje. Prvo je u srpnju ove godine dobio svoje četvrto dijete, ali prvog sina, a nedavno je i njegova kćer Tamara rodila mu još jednu unuku. Upravo je ona zaslužna i za veliku rođendansku tortu svom ocu

Za svojih 90 godina, koliko je proslavio 28. listopada, nekadašnji čelni čovjek Formule 1, Bernie Ecclestone izuzetno je vitalan. Odjeven po posljednjim modnim trendovima, sa friško ošišanom i stiliziranom kosom, Bernie je sovj 90. rođendan proslavio u najdražem društvu, onom svoje kćerke Tamare Ecclestone i njezine obitelji.

Bili su tu njezin suprug Jay Rutland, ali i kćerkice Sophia i nedavno rođena Serena, a ponosna je Tamara za svog oca naraučila i personaliziranu tortu ukrašenu cupcakesima.

Detalje proslave objavili su i Tamara Ecclestone, ali i njezin suprug Jay Rutland na svojim Instagram profilima, na kojima je vidljivo kako se na torti nalaze njima najdraže obiteljske fotografije.

'Ovo je najsretniji dan koji mogu proslaviti sa svojim najboljim ocem. On zapravo ne voli svu tu pompu koja se radi oko njega, niti voli proslave na svoj račun, no itekako ih zaslužuje. Njemu su uvijek drugi u prvom planu. Nadam se da je danas osjetio koliko je voljen i koliko ga cijenimo', napisala je Tamara Ecclestone, dok je njezin suprug objavio video na kojem se Bernie Ecclestone priprema rezati tortu.