WYATT I DIMITRI

Svoju djecu inače skrivaju, no zbog ovoga su Mila Kunis i Ashton Kutcher napravili iznimku

26.05.2024 u 12:49

Bionic
Reading

Poseban razlog zbog kojeg su Mila Kunis i Ashton Kutcher pozirali s djecom za američke medije odgirao se na košarkaškoj utakmici na kojoj su igračice Indiana Fevera ostvarile pobjedu na samom početku nove WNBA sezone, gdje je holivudski par sa sinom i kćerkom stigao kako bi podržao igračicu Caitlin Clark

Košarkašica Caitlin Clark i njezine Indiana Fever suigračice možda su pobjedile Los Angeles Sparkse na početku nove sezone WNBA-a, no svu pažnju privukao je jedan holivudski par koji je sjedio u prvom redu Crypto.com Arene u Los Angelesu.

Riječ je dakako o 40-godišnjoj Mili Kunis i šest godina starijem Ashtonu Kutcheru, koji su na ovu utakmicu odlučili povesti svoje nasljednike. 10-godišnja Wyat i osmogodišnji Dimitri nisu mogli sakriti sreću zbog činjenice da mogu tekmu pratiti iz prvog reda, čime će se zasigurno pohvaliti svojim prijateljima.

Vrhunac sreće definitivno je bio kada su po završetku pozirali s Caitlin Clark. U jednom trenutku Wyatt je od uzbuđenja i sreće jedva zadržala suze koje su joj se nakupile u očima.

  • +4
Mila Kunis i Ashton Kutcher s djecom Izvor: Profimedia / Autor: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Ponosna je bila i Mila Kunis koja je svoje nasljednike gledala s osmijehom, ne krijući sreću što su im ovime uljepšali dan. A ništa manje sretna nije bila i 22-godišnja Caitlin Clark, koja je u travnju ove godine bila izbor broj 1 na draftu. Nakon završene utakmice, požurila je do Kutchera i njegove obitelji, i pozdravila se s njima i fotografirala.

I Caitlin i Ashton porijeklom su iz Iowe, gdje su oboje živjeli prije negoli su ostvarili svoje karijere. Košarkašica je otkrila i kako joj je glumac bio velika podrška i u vrijeme dok je igrala za University of Iowa, a to se nastavilo i sada kada je potpisala ugovor s klubom.