obljetnica kultne serije

Mila Kunis nakon dugo vremena pred kamerama: Javnost želi osvojiti simpatičnom pričom

23.04.2024 u 19:14

Bionic
Reading

Glumica Mila Kunis od 15. godine radi na seriji 'Family Guy' i daje glas liku Meg Griffin. Djevojčici Meg isprva je glas posuđivala Lacey Chabert, a Kunis je uletjela u seriju od druge sezone

Nakon skandala s njihovim bliskim prijateljem i kolegom Dannyjem Mastersonom, optuženim za seksualno uznemiravanje, Mila Kunis i Ashton Kutcher povukli su se iz javnog života. U petak se lijepa Kunis pojavila u javnosti na 25. obljetnici Foxove animirane serije 'Family Guy' te prvi put od rujna razgovarala s okupljenim novinarima.

Javnost je jesenas zamjerila Kutcheru i Kunis poruke podrške koje su poslali Mastersonu, iako su se oni naknadno ogradili priznavši da nisu mislili da ima istine u optužbama: 'Podržavamo žrtve. To smo već pokazali svojim radom i činit ćemo to i u budućnosti', rekli su tada u zajedničkoj objavi.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

'Milin glasovni rad nastavit će se u 'Family Guyu', to će imati zauvijek. Glumačka ekipa i ekipa 'Family Guya' je čuvaju', rekli su svojevremeno glasnogovornici popularne serije u kojoj ona daje glas liku Meg.

I baš kako su se nadali, ljutnja javnosti je s vremenom splasnula te je Kunis sa smiješkom na licu mogla razgovarati s novinarima i ponovno pridobiti javnost svojim šarmom.

Za People je ispričala simpatičnu anegdotu iz vrtića koji pohađaju njezina djeca, a koja pokazuje koliki je utjecaj glumački par imao.

'Ispričat ću vam smiješnu priču. Djeca su mi bila u vrtiću. Bilo je to prije sto godina i postojali su Ashton i Mila. Oni nisu bili u rodu. Bilo je to dvoje različite male djece, dvije odvojene obitelji', rekla je Kunis, objasnivši da su dvije obitelji nazvale svoju djecu prema njoj i suprugu.

Prisjetila se i da su se roditelji malene Mile i malenog Ashtona ispričavali zbog toga, no za nju je ta situacija bila jako slatka.

POSTALI IZVIĐAČI

Mila Kunis i Ashton Kutcher rade sve kako bi ponovno stekli simpatije javnosti

Pogledaj galeriju